Η αγκαλιά της μάνας είναι το καλύτερο καταφύγιο

  • Μια αγκαλιά μπορεί να απαλύνει τον πόνο...
  • Μια αγκαλιά μπορεί να γεννήσει τα πιο όμορφα συναισθήματα στο παιδί σας
Η αγκαλιά της μάνας είναι το καλύτερο καταφύγιο
Instagram @ this_mama_doodles

Από το στιγμή που θα γεννηθεί το μωρό σας, η αγκαλιά σας θα είναι η φωλιά του. Και μεγαλώνοντας θα γίνει η ασπίδα που θα το προστατεύει…

Τα χέρια σας έχουν το χάρισμα να κατευνάζουν κάθε φόβο ή αγωνία, γιατί είναι μια ανεξάντλητη πηγή τρυφερότητας και ευτυχίας για το παιδί σας.

Γίνονται η παρέα, η φροντίδα και η αγάπη τους. Μόνο αν του τα παρέχετε όλα αυτά, θα αποτρέψετε το παιδί σας να υποφέρει από συναισθηματικές ελλείψεις.

Είναι αλήθεια.

mitriki agkalia skitsa 5

φώτο: Instagram@ art_to_remember_by_nw

Μια αγκαλιά δεν είναι ικανή να λύσει όλα τα προβλήματα. Ούτε διώχνει τα δεινά και τους κινδύνους. Ωστόσο, η τεράστια δύναμή της είναι ικανή να θεραπεύσει κάθε πληγή .

Μια αγκαλιά μπορεί να απαλύνει τον πόνο... Είναι μια χειρονομία αγάπης που δείχνει στο παιδί ότι υπάρχει κάποιος που το περιμένει, απλά επειδή το αγαπάτε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο.

Γιατί δεν υπάρχει αγκαλιά τόσο εγκάρδια και αληθινή όσο αυτή που δίνει μια μητέρα στο παιδί της. Και μια τέτοια αγκαλιά είναι σημάδι μιας αγάπης χωρίς ανταλλάγματα.

Δίνουν στο παιδί όλα όσα χρειάζεται για να νιώσει ασφάλεια, ηρεμία και να ανακτήσει τη δύναμη που χρειάζεται για να πιστέψει στον εαυτό του.

Η αγκαλιά είναι ένα μοναδικό κοστούμι, αλλά έχει την ικανότητα να ταιριάζει στα σώματα όλων των παιδιών σας.

Δεν υπάρχει τίποτα σαν τη μητρική αγκαλιά…Γιατί μέσα της περικλείει το άνευ όρων συναίσθημα που δεν είναι άλλο από αυτό της άπειρης αγάπης.

Δεν χρειάζεται να συνοδεύεται από λόγια. Με τα χέρια σας, μπορείτε να διδάξετε στα παιδιά σας την αξία της πιο επικοινωνιακής σιωπής.

mitriki agkalia skitsa 2

φωτο: Instagram@ art_to_remember_by_nw

Μια αγκαλιά μπορεί να γεννήσει τα πιο όμορφα συναισθήματα στο παιδί σας, το πιο λαμπερό χαμόγελο.

Δεν υπάρχει τίποτα σαν την αγκαλιά μιας μητέρας!

Κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να ηρεμήσει ένα παιδί όπως η αγκαλιά της μάνας. Το σώμα σας είναι το καλύτερο καταφύγιο που μπορεί να βρει ένα παιδί.

Επομένως, μη χάνετε την ευκαιρία να αγκαλιάζετε το παιδί σας όσο πιο συχνά μπορείτε. Ακόμα κι όταν δείχνει ότι θέλει να την αποφύγει να επιμείνετε γιατί κατά βάθος την αποζητά.

Πηγή: youaremom.comyouaremom.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved