«Πραγματική ευλογία» - Οι φωτογραφίες μίας μαμάς μετά τον τοκετό

Πολύτεκνη μητέρα έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της και δημοσίευσε απίθανες φωτογραφίες από τον τοκετό.

«Πραγματική ευλογία» - Οι φωτογραφίες μίας μαμάς μετά τον τοκετό
Instagram / kerenswan

Η Keren Swanson είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Το νεότερο μέλος της οικογένειας γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου και λίγες μέρες μετά δημοσίευσε στο Instagram της υπέροχες φωτογραφίες από τον τοκετό και τις μέρες που ακολούθησαν όσο ήταν στο μαιευτήριο.

«Πραγματική ευλογία» γράφει η νεαρή μητέρα στο Instagram στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε μετά τη γέννα. Η Keren είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, εμφανώς εξαντλημένη και θηλάζει τον νεογέννητο γιο της.

mama fotorgafies toketos 11

Τρεις μέρες μετά, είναι ακόμα μέσα στο μαιευτήριο, έκανε μία ανάρτηση για την ανεξάντλητη δύναμη της μάνας που ακόμα και μετά από 24 ώρες φυσιολογικού τοκετού είναι όρθια και έτοιμη να φροντίσει και να κάνει τα πάντα για τα παιδιά της.

«24 ώρες μετά τον τοκετό, οι μαμάδες είναι όρθιες μέρα και νύχτα, είναι το στήριγμα για ένα άλλο πλάσμα. Είμαι τόσο τυχερή που όλα πάνε καλά σε αυτό το ταξίδι μετά τον τοκετό, αλλά αν δεν πάνε έτσι και για εσένα, να ξέρεις ότι σε σκέφτομαι και να είσαι σίγουρη ότι είσαι πιο δυνατή από όσο νομίζεις» γράφει.

mama fotorgafies toketos 9

Ιδιαίτερες είναι και οι φωτογραφίες της Keren με τον σύζυγό της. Φωτογραφήθηκαν μαζί λίγο πριν μπουν στην αίθουσα τοκετού, αλλά και μετά με το μωρό τους στο δωμάτιο.

mama fotorgafies toketos 10

Η νεαρή μητέρα έχει πάνω από 500.000 διαδικτυακούς φίλους και οι αναρτήσεις της συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες likes. Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved