Μαμά τραβάει ξεκαρδιστικές φωτογραφίες των τρίδυμων μωρών της (εικόνες)

  • Ποιες οι πιθανότητες εγκυμοσύνης σε τρίδυμα;
  • Τι αυξάνει τις πιθανότητες τρίδυμης κύησης
  • Μαμά γέννησε τρίδυμα και δημοσιεύει απίθανες φωτογραφίες τους
Μαμά τραβάει ξεκαρδιστικές φωτογραφίες των τρίδυμων μωρών της (εικόνες)
Instagram / bymegkorzon

Οι πολύδυμες κυήσεις έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια και σε αυτό συντελούν οι μέθοδοι υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και τα προγράμματα εξωσωματικής γονιμοποίησης. Πιο συγκεκριμένα οι πιθανότητες δίδυμης κύησης έχουν αυξηθεί κατά 50% σε σχέση με την δεκαετία του 1980, ενώ ακόμα παραπάνω έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες για τρίδυμα.

Σύμφωνα με έρευνες, την δεκαετία του 1980 η πιθανότητες τρίδυμης κύησης ήταν 1 στις 9.000 και τα τελευταία χρόνια το ποσοστό αυτό έχει αυξηθεί κατά 40%. Έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2011 στη Αμερική έδειξε ότι το35% των γεννήσεων διδύμων και το 78% γεννήσεων τριδύμων οφείλονται στην εξωσωματική γονιμοποίηση, ενώ όταν η σύλληψη γίνεται με φυσικό τρόπο οι πιθανότητες σύλληψης τριδύμων υπολογίζονται 1 στις 6.400.

Οι πιθανότητες για σύλληψη τριδύμων με φυσικό τρόπο αυξάνονται εάν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό τριδύμων αλλά και εάν η μητέρα είναι μεγαλύτερη των 35.

Μαμά γέννησε τρίδυμα και δημοσιεύει τις πιο απολαυστικές φωτογραφίες

Η Meg Korzon είναι καλλιτέχνης και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Τον Ιούνιου του 2021 έφερε στον κόσμο τρία μωράκια που μοιάζουν σαν… τρεις σταγόνες νερό και έκτοτε το προφίλ της στο Instagram έχει γεμίσει με απίθανες φωτογραφίες τους. Η Meg φωτογραφίζει τα νέα μέλη της οικογένειας, πότε μόνα τους και πότε με την μεγάλη τους αδερφή. Πολλά από τα στιγμιότυπα είναι ξεκαρδιστικά, ενώ ακόμα πιο απολαυστικές είναι οι φωτογραφίες που τα χαριτωμένα μωράκια κάνουν γκριμάτσες.

mama fotografies me tridima 7

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / bymegkorzon

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η νεαρή μητέρα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved