«Μαμά, οι ραγάδες και η χαλαρή κοιλιά είναι σημάδια της γενναιότητάς σου»

Η Eloise εμπνέεται από τη μητρότητα και δημιουργεί απίθανα σκίτσα.

«Μαμά, οι ραγάδες και η χαλαρή κοιλιά είναι σημάδια της γενναιότητάς σου»
Instagram / the_infinite_mother

«Εάν έχεις αμφιβολίες για το σώμα σου μετά τον τοκετό, πάρε ένα λεπτό για να συνειδητοποιήσεις πόσο μαγικό είναι. Δημιούργησες ζωή, ένα πλάσμα το οποίο θα βγει στον κόσμο, έναν μελλοντικό γιατρό, χορευτή, καλλιτέχνη, ειρηνοποιό, έναν άνθρωπο που θα μεταδώσει αγάπη. Είσαι η δύναμη της ζωής, όμορφη μαμά. Είναι σημαντικό να αγαπάς τον εαυτό και το σώμα του. Υπάρχουν ολόκληρες βιομηχανίες των οποίων οι πωλήσεις εξαρτώνται από το ότι εμείς μισούμε το σώμα μας. Δεν υπάρχει το “να ξαναγίνουμε όπως πριν” μετά τον τοκετό και ούτε και “πρέπει” να χαθούν τα “κιλά της εγκυμοσύνης”. Είσαι τέλεια, όπως ακριβώς είσαι. Οι ραγάδες, η χαλαρή κοιλιά είναι τα σημάδια της γενναιότητάς σου. Τα σημάδια ότι έχεις αγαπηθεί και ότι έχεις μπει στον κόσμο της μητρότητας. Να τα τιμάς, γιατί κι εσύ αξίζεις να σε τιμούν»

Το παραπάνω κείμενο έγραψε η Eloise, μητέρα ενός επτάχρονου κοριτσιού, όταν δημοσίευσέ το ακόλουθο σκίτσο που δημιούργησε.

skitsa mitrotita swma toketos 11

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / the_infinite_mother

Για την νεαρή μητέρα, η μητρότητα είναι πηγή έμπνευσης και στον λογαριασμό της The Infinite Mother στο Instagram αναρτά όλα τα υπέροχα και γεμάτα χρώματα σκίτσα που φτιάχνει. Σκίτσα με γυναίκες που θηλάζουν, άλλες που μόλις έχουν φέρει στον κόσμο το μωρό τους, με έγκυες που μετρούν αντίστροφα να κρατήσουν το μωρό τους στην αγκαλιά τους, αλλά και μπαμπάδες με τα παιδιά τους.

Όλο αυτό το εγχείρημα ξεκίνησε για την Eloise έναν χρόνο πριν, τον Φεβρουάριο του 2021. Εν μέσω πανδημίας και καραντίνας είχε την ανάγκη να είναι δημιουργική και ο θαυμασμός για τις μαμάδες, όπως αναφέρει σε άλλη δημοσίευσή της, την ενέπνευσε για τις δημιουργίες της.

skitsa mitrotita swma toketos 3

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / the_infinite_mother

Δείτε ακόμα περισσότερα σκίτσα της Eloise στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved