Μόνο οι μαμάδες θα εκτιμήσουν αυτά τα σκίτσα που δείχνουν την καθημερινότητα με παιδιά

Η καθημερινότητα μιας μαμάς μέσα από σκίτσα!

Μόνο οι μαμάδες θα εκτιμήσουν αυτά τα σκίτσα που δείχνουν την καθημερινότητα με παιδιά
πηγή: Instagram @jyldyzbekova_art

Ενώ οι μαμάδες ενθουσιάζονται εξαιρετικά με κάθε μεγάλο ορόσημο που επιτυγχάνουν τα μικρά τους, είναι επίσης οι μικρές στιγμές που τις κάνουν να νιώθουν χαρούμενες και ικανοποιημένες. Όλες αυτές οι καθημερινές στιγμές μπορεί να είναι αρκετά απογοητευτικές αλλά και υπέροχα και όμορφες.

Είτε πρόκειται για μια ήρεμη μέρα που μαγειρεύουν με τα μικρά τους, είτε για ένα ζεστό ντους που θέλουν να κάνουν μόνες τους, ο χρόνος του «εγώ» τους γίνεται παρελθόν. Και, σύντομα συνειδητοποιούν ότι η ιδιωτικότητα παύει να υπάρχει στη ζωή τους από τη στιγμή που τα μικρά διαβολάκια τριγυρνούν ανεξέλεγκτα ανάμεσα στα πόδια τους.

Στην πραγματικότητα, κάθε φορά που μια μαμά προσπαθεί να χαλαρώσει στον καναπέ της, ανακαλύπτει ότι δεν μπορεί να το κάνει μιας και εκείνη τη στιγμή τα παιδιά διψάνε, βαριούνται και θέλουν την προσοχή της 100%.

Η Zhyldyz Bekova μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram έδειξε πώς μοιάζει η καθημερινότητα μιας μαμάς με ένα ή δύο ή περισσότερα παιδιά. Σίγουρα όλα θα σας θυμίσουν κάτι από την δική σας καθημερινότητα.


https://www.instagram.com/p/9ZIdPfpMLf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η καλλιτέχνης είναι μαμά και όπως έχει αναφέρει και στον προσωπικό της λογαριασμό η νέα της καθημερινότητα την ώθησε να δημιουργήσει αυτά τα σκίτσα. Σκίτσα ωδή στην καθημερινότητα μιας μαμάς.


https://www.instagram.com/p/BDNs6NQJMPy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε τα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved