Το σώμα μετά τον τοκετό είναι υπέροχο και αυτή η μαμά εξηγεί τον λόγο

Μία ανάρτηση με μία φωτογραφία και ένα μήνυμα που κάθε μαμά αξίζει να διαβάσει.

Το σώμα μετά τον τοκετό είναι υπέροχο και αυτή η μαμά εξηγεί τον λόγο
Instagram / multipliedmama

Μία μαμά δημοσίευσε μία φωτογραφία της δίπλα στα δίδυμα μωρά της, λίγες εβδομάδες μετά τον τοκετό. Στη φωτογραφία δείχνει τις ραγάδες, τα σημάδια χαλάρωσης και την τομή της καισαρικής και περιγράφει γιατί αυτή η εκδοχή του σώματός της είναι η μέχρι στιγμής αγαπημένη της.

"Σταματήστε να λέτε στις γυναίκες ότι θα ξαναβρούν την φόρμα και το σώμα τους κάποια στιγμή. Γιατί εγώ δεν νιώθω να το έχασα ποτέ. Ναι, το σώμα μου είναι διαφορετικό και αυτή είναι η μέχρι στιγμής αγαπημένη μου εκδοχή του.

Το σώμα μου έκανε δύο μωρά - ταυτόχρονα - και η ύπαρξή τους ήρθε με ραγάδες, χαλάρωση δέρματος και μία τομή. Και δεν είναι αυτό υπέροχο; Είναι μία μόνιμη απόδειξη του τι κατάφερε το σώμα μου να κάνει, το σώμα που πάντα είχα και ακόμα έχω. Δεν έχω χάσει κάτι για να το ξαναβρω. Ήδη έχω αυτό που πάντα ήθελα και αξίζει και με το παραπάνω".

soma meta ton toketo 6

Αυτή ήταν η πρώτη ανάρτηση στον λογαριασμό Instagram Multiplied Mama. Το λογαριασμό δημιούρησε μία μαμά διδύμων και εκεί δημοσιεύει throwback φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και φωτογραφίες με τα δίδυμα μωρά της.

"Στιγμές σαν και αυτές μου υπενθυμίζουν πόσο ευγνώμων είμαι για το σώμα μου και το αγαπώ ακριβώς έτσι όπως είναι. Για την προστασία, την δύναμη και τη ζεστασιά που παρείχε στα μωρά μου. Μεγάλωνε όσο μεγάλωναν και αυτό για εμένα είναι σίγουρα άξιο θαυμασμού.".

soma meta ton toketo 1

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Multiplied Mama στον λογαριασμό της στο Instagram στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved