Tips για μαμάδες: Φτιάξτε το δικό σας αφρόλουτρο με φυσικά υλικά (vid)

  • Σπιτικό αφρόλουτρο με φυσικά υλικά
  • Δοκιμάστε να το φτιάξετε μόνοι σας

 

Tips για μαμάδες: Φτιάξτε το δικό σας αφρόλουτρο με φυσικά υλικά (vid)

Αν θέλετε να χρησιμοποιείτε στην περιποίηση της επιδερμίδας σας φυσικά υλικά, τότε ήρθε η ώρα να φτιάξετε τα δικά σας αφρόλουτρα.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το αφρόλουτρο με σαπούνι Καστίλλης. Είναι φυσικό, μη τοξικό και βιοδιασπώμενο και έχει ως κύριο συστατικό τα φυτικά έλαια και όχι τα ζωικά λίπη.

coconut oil

Λάδι καρύδας

Από μόνο του το σαπούνι Καστίλλης είναι μια εξαιρετική, φυσική επιλογή για χρήση στο μπάνιο αλλά μερικές φορές ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα το δέρμα σας χρειάζεται περισσότερη ενυδάτωση.Η προσθήκη λαδιού καρύδας στο αφρόλουτρο δίνει την πρόσθετη υγρασία που χρειάζεται η επιδερμίδα.Το λάδι καρύδας είναι πλούσιο σε λαυρικό οξύ, το οποίο είναι γνωστό για τις αντιικές, αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές του ιδιότητες.Σκοτώνει τους μύκητες που προκαλούν λοιμώξεις, παράσιτα, βακτηριακές μολύνσεις, επιδερμικούς μύκητες, ερεθισμούς του δέρματος και άλλες μολύνσεις.

aitheria elaia

Αιθέρια έλαια

Εκτός από την ευχάριστη μυρωδιά, ορισμένα αιθέρια έλαια έχουν και καταπραϋντικές ιδιότητες. Το έλαιο Argan, το έλαιο τσαγιού, λεβάντας, γερανιού, γκρέιπφρουτ (οποιοδήποτε αιθέριο έλαιο εσπεριδοειδών) και τα αιθέρια έλαια χαμομηλιού είναι όλα ιδανικά για το δέρμα σας όταν αραιώνονται σωστά .

Τι θα χρειαστείτε για

  • 2 φλιτζάνια υγρό σαπούνι Καστίλλης χωρίς άρωμα
  • 1 φλιτζάνι ροδόνερο
  • 3 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας (λιωμένο)
  • 15-20 σταγόνες αιθέριο έλαιο

Εκτέλεση

Ρίξτε όλα τα υλικά σε ένα μπουκάλι με αντλία και ανακινείστε πολύ καλά. Στο συγκεκριμένο αφρόλουτρο μπορείτε να αντικαταστήσετε το ροδόνερο με αμυγδαλέλαιο.



Πηγή: onegoodthingbyjillee.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved