"Πέντε χρόνια προσευχόμασταν για εσένα, μωρό μου" (εικόνες)

Μετά από προσπάθειες πέντε ετών, η Sarah McKKay και ο σύζυγός της έγιναν ξανά γονείς.

"Πέντε χρόνια προσευχόμασταν για εσένα, μωρό μου" (εικόνες)
Instagram / sarahmckayphoto

Η Sarah McKay είναι μητέρα τριών παιδιών και η ιστορία της μας υπενθυμίζει ότι τη μάχη με την υπογονιμότητα δίνουν και πολλές γυναίκες που έχουν ήδη αποκτήσει παιδιά.

Οι μεγαλύτεροι γιοι της γεννήθηκαν πριν από οκτώ και επτά χρόνια. Το 2016 η Sarah και ο σύζυγός ξεκίνησαν τις προσπάθειες για ένα ακόμα παιδί. Τα χρόνια περνούσαν, το παιδί δεν ερχόταν, αλλά το ζευγάρι δεν έχανε την ελπίδα και την πίστη του. Το νέο μέλος της οικογένειας, η Saoirse Primrose, γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου και η Sarah δημοσίεσυε υπέροχες φωτογραφίες της, γράφοντας το εξής:

"Πέντε χρόνια προσευχόμασταν για εσένα μωρό μου.
Saoirse Primrose Guidinger, 4 Νοεμβρίου, 9:44 π.μ.

Το μικρό μας φυστίκι γεννήθηκε δύο εβδομάδες νωρίτερα, λίγο μετά το καθιερωμένο ραντεβού με τον γυναικολόγο μου ο οποίος με έστειλε απευθείας στο νοσοκομείο. Our little peanut came two weeks early following a routine OB appointment that sent us straight to the hospital. Είχα υπερέμεση κύηση, ήμουν αφυδατωμένη και οι πρώτες ενδείξεις τοκετού είχαν αρχίσει να φαίνονται.

Το κοριτσάκι μας γεννήθηκε υγιέστατο το επόμενο πρωί.

Τώρα είμαστε σπίτι και απολαμβάνουμε την κάθε στιμή. Είναι πραγματικά τέλεια και τα αγόρια έχουν ξετρελαθεί μαζί της. Ο Greyson είναι μεγάλο προστατευτικός αδερφός που πάντα βοηθάει και αγκαλιάζει συνέχεια τη μικρή του αδερφή. Griffin είναι πιο παιχνίδιάρης, βοηθάει και πάντα βεβαιώνεται ότι η αδερφή του έχει το κουβερτάκι της και πάντα εκεί δίπλα της το αγαπημένο του κουνελάκι. Και οι δύο λατρεύουν να της διαβάζουν και να την κάνουν να χαμογελάει.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές, την αγάπη και τη στήριξη σε όλο αυτό το μακρύ ταξίδι. Είμαστε όλοι ξετρελαμένοι μαζί της, και η μαμά χαρούμενη που μπορεί να τρώει και να πίνει ξανά φυσιολογικά."

neogenniti mpempa foto mama 1

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / sarahmckayphoto

Η Sarah είναι ερασιτέχνης φωτογράφος και στο προφίλ της στο Instagram δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες των παιδιών της.


https://www.instagram.com/p/CSpWUdWrejl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην τελευταία της δημοσίευση ανήρτησε και άλλες όμορφες φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης της, εκτός από την παραπάνω. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved