Ποια μαμά του TikTok είσαι;

  • Η μητρότητα στο TikTok
  • Κουίζ για μαμάδες
Ποια μαμά του TikTok είσαι;
Photo by Vitolda Klein on Unsplash

Η μητρότητα είναι σκληρή ακόμη και μια καλή μέρα. Γι' αυτό και δεν προκαλεί έκπληξη ότι όλο και περισσότερες νέες μαμάδες στρέφονται στα social media για ψυχαγωγία και περισσότερες φορές ανεβάζουν βιντεάκια στο TikTok για να γελάσουν και για να κλάψουν μαζί με followers που ταυτίζονται μαζί τους.

Αν είστε μια μαμά που δεν έχει ιδέα τι είναι αυτό το TikTok δεν έχετε παρά να κατεβάσετε την εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο και να αρχίσετε να αναζητάτε μαμάδες που μιλούν για τον "χαμό" της μητρότητας. Άπαξ και δείτε ένα βίντεο με μια μαμά που θα ταυτιστείτε, σίγουρα θα αναζητήσετε και άλλα ακόμη. Με κάποιες θα γελάσετε, με κάποιες θα νιώσετε ότι κάτι κοινό σας ενώνει, με κάποιες άλλες θα συμφωνήσετε ή θα διαφωνήσετε. Το TikTok είναι πολλά περισσότερα από μια πλατφόρμα. Πρόκειται για ένα κοινωνικό κίνημα όπου εκατομμύρια θεατές δημιουργούν συνδέσεις, επιχειρηματικές ευκαιρίες και μακροχρόνιες φιλίες.

Αν είστε μαμά και ανήκετε στην γενιά των Millennial, ίσως να θυμάστε την εποχή που έκαναν θραύση τα κουίζ και τα τεστ που καθόριζαν ποιος ήρωας Harry Potter είσαι, ποιο ζώο είσαι σύμφωνα με τον χαρακτήρα σου, ποια πριγκίπισσα της Disney είσαι και άλλα πολλά, απαντώντας σε ερωτήσεις. Ε, κάτι αντίστοιχο είναι και το παρακάτω. Δείτε το σαν ένα πιο μοντέρνο κουίζ.

Ακολουθούν διάφορα είδη μαμάδων που θα βρείτε στο TikTok. Εσείς ποια είστε;

Η μαμά "έμπνευσή"

Η Emily είναι μια από τις αγαπημένες μας Tiktoker επειδή είναι αρκετά αστεία και δίνει κίνητρα να συνεχίζουμε τη δύσκολη δουλειά της μητρότητας.

Η μαμά "μπράβο"

Μερικές φορές χρειάζεται να λέμε "μπράβο" και στον εαυτό μας.

Η ευγενική μαμά

Είτε είστε μαμά με πολλά παιδιά, μαμά με μωρό ή πρόκειται να γίνεται μαμά, τα βίντεο της Jordan πρέπει να τα δείτε μιας και δείχνουν πώς μπορεί να αντιμετωπίσει το ο,τιδήποτε ένας γονιός με ψυχραιμία.

Η αστεία μαμά

Η Brandi ανεβάζει απίθανα βίντεο που θα σας φτιάξουν την ημέρα.

Το ίδιο συμβαίνει και με την V .

Η "όχι τέλεια" μαμά

Καμιά μαμά δεν είναι τέλεια, έτσι δεν είναι;

Η hack μαμά

Αν ψάχνετε κόλπα και hacks που θα κάνουν την καθημερινότητά σας καλύτερη, τότε αυτή η μαμά θα σας δώσει τη λύση.

Η οργανωτική μαμά

Υπάρχει κάτι απολαυστικό στην οργάνωση για όλες εμάς τις μαμάδες. Κάποιοι θα μας πουν και "ψυχαναγκαστικές".

Η Aesthetic μαμά

Δεν υπάρχει τίποτε πιο γαλήνιο και πιο όμορφο από το να έχεις αισθητική και να βλέπεις τα πάντα με μια άλλη πιο ρομαντική και πιο εκλεπτυσμένη ματιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved