Πώς θα είσαι άνετη και στιλάτη κάθε μέρα, όσο έντονο και αν είναι το πρόγραμμα σου

Όπως κάθε σύγχρονη, εργαζόμενη μαμά, έτσι και εσύ, ζεις και κινείσαι κάθε μέρα σε… υψηλές ταχύτητες!

Πώς θα είσαι άνετη και στιλάτη κάθε μέρα, όσο έντονο και αν είναι το πρόγραμμα σου

Από νωρίς το πρωί που θα ξυπνήσεις για να ετοιμάσεις τα παιδιά για το σχολείο και να φύγεις για το γραφείο, μέχρι αργά το απόγευμα που θα ολοκληρώσεις το μαγείρεμα και τις υπόλοιπες δουλειές του σπιτιού: Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάσαι πως όσο απαιτητικός και αν γίνεται αυτός ο «μαραθώνιος» με τον χρόνο και τις υποχρεώσεις, υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι εξίσου σημαντικά με τα deadlines του γραφείου ή την καθαριότητα του σπιτιού. Kαι ένα από αυτά είναι το στυλ σου.

Διότι αν το καλοσκεφτείς, τα ρούχα που επιλέγεις να σε συντροφεύουν στην καθημερινότητα, είναι οι «σύμμαχοι» που σου παρέχουν την ευελιξία, την άνεση, την ελευθερία κινήσεων, αλλά και την αυτοπεποίθηση πως όσο έντονο και αν είναι το πρόγραμμά σου, όταν αισθάνεσαι ο πιο όμορφος και στυλάτος εαυτός σου, όταν σε «αγκαλιάζουν» ρούχα που σε εκφράζουν πραγματικά, μπορείς να φέρεις εις πέρας τα πάντα. Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να είσαι άνετη και στυλάτη κάθε μέρα, παραμένοντας η σούπερ και δραστήρια μαμά που έχει τα πάντα υπό τον έλεγχό της; Κι όμως, η απάντηση «κρύβεται» στη ντουλάπα σου. Καθώς, επενδύοντας σε fashion κομμάτια που συνθέτουν ξεχωριστά non usual casual σύνολα, τα οποία ανταποκρίνονται σε κάθε περίσταση, θα μπορείς να είσαι ανεπιτήδευτα κομψή, στυλάτη και άνετη, όλες τις ώρες της ημέρας.

Παρακάτω, λοιπόν, έχω συγκεντρώσει μερικές φθινοπωρινές προτάσεις, που μπορείς να εντάξεις στα καθημερινά look σου, ενώ σου αποκαλύπτω τον μεγάλο διαγωνισμό που δεν πρέπει να χάσεις, αφού θα αποτελέσει την αφορμή να ανανεώσεις το στυλ και την γκαρνταρόμπα σου, με τον πιο ανέξοδο τρόπο!

ale diagwnismow 2

Relaxed fit ρούχα με minimal αισθητική για τις ώρες που βρίσκεσαι εκτός σπιτιού

Μπορεί το σπίτι να είναι η βάση σου, όμως στην πραγματικότητα, οι ώρες που περνάς εκτός σπιτιού μέσα στην ημέρα, είναι περισσότερες. Ακριβώς για αυτό, χρειάζεται να εμπλουτίσεις το περιεχόμενο της ντουλάπας σου με ρούχα που σου επιτρέπουν να δημιουργείς αυστηρά office look για τις ώρες που είσαι στο γραφείο και τα οποία ωστόσο, δεν σου στερούν την άνεση και την ευελιξία που χρειάζεσαι σε καθημερινή βάση. Συνεπώς, μία άνετη, loose παντελόνα με απαλή ύφανση, ένα formal παντελόνι σε ίσια γραμμή, μία μπλούζα πλεκτή ριμπ σε μία εντυπωσιακή μονοχρωμία, ένα κομψό φόρεμα με ασύμμετρο τελείωμα ή κάποιο πουά μοτίβο, είναι μερικές από τις επιλογές στις οποίες μπορείς να επενδύσεις. Επιπλέον, τα πουκάμισα και οι τουνίκ είναι δύο σημαντικές προσθήκες, τις οποίες μπορείς να συνδυάσεις με ένα ζεστό, μονόχρωμο αμάνικο γιλέκο. Όσο για το πανωφόρι σου, μπορείς να επιλέξεις ένα μαύρο μπουφάν biker, ένα δερμάτινο blazer που ανταποκρίνεται σε κάθε στυλ ή ένα διαχρονικό μαύρο σακάκι, το οποίο ταιριάζει και σε μία πιο βραδινή εμφάνιση.

diagwnismos 3

Non usual casual σύνολα για τα παιδικά πάρτι και τις παρεΐστικες συναντήσεις

Αν η κοινωνική σου ζωή περιλαμβάνει παιδικά πάρτι τα πρωινά του Σαββάτου, παρεΐστικες συναντήσεις σε σπίτια φίλων τις Παρασκευές και απογευματινούς after work καφέδες με την κολλητή σου τις Τετάρτες, τότε να ξέρεις πως ένα non usual casual look είναι η ιδανική επιλογή, για να δείχνεις ανεπιτήδευτα καλοντυμένη και στυλάτη σε κάθε περίσταση, χωρίς να είσαι overdressed. Για να δημιουργήσεις ένα τέτοιο look, θα «παίξεις» με διαχρονικά καρό και ριγέ patterns, αλλά και outfits με animal print μοτίβα και εκκεντρικά κοψίματα, δηλαδή με τα πρωτότυπα grown up και ταυτόχρονα «παιχνιδιάρικα» κομμάτια, τα οποία θα ανακαλύψεις στη νέα συλλογή 'ALE Φθινόπωρο-Χειμώνας 21-22. Επιλέγοντας δε να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου midi και maxi φορέματα που κολακεύουν τη σιλουέτα σου, μακριές πλεκτές ζακέτες, μία φούστα ή μία παντελόνα με υφή από τεχνητό δέρμα, θα διαθέτεις βασικά, statement κομμάτια, τα οποία θα σε βοηθήσουν να δημιουργείς διαφορετικά και ευφάνταστα σύνολα, ανάλογα με την εκάστοτε περίσταση.

diagwnismos 4

Τώρα που ξέρεις ποια είναι τα ρούχα που θα σου χαρίσουν ξεχωριστές και στυλάτες εμφανίσεις, το μόνο που μένει, είναι να τα κάνεις δικά σου! Και χάρη στον μεγάλο διαγωνισμό του Queen.gr και της 'ALE, μπορείς να διεκδικήσεις μία δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ, για να αναβαθμίσεις το περιεχόμενο της ντουλάπας σου.

Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 25 Οκτωβρίου έως και τις 12 Νοεμβρίου και για να λάβεις συμμετοχή, αρκεί να πραγματοποιήσεις μία επίσκεψη στο ανανεωμένο και εύχρηστο site της 'ALE. Εκεί, θα βρεις τη φόρμα συμμετοχής του διαγωνισμού, θα συμπληρώσεις τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν και έπειτα, θα κάνεις subscribe στο newsletter της 'ALE. Ποιος ξέρει; Μπορεί να είσαι εσύ μία από τις τρεις τυχερές που θα κερδίσουν μία δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ για να προμηθευτούν outfits από τη νέα συλλογή 'ALE Φθινόπωρο-Χειμώνας 21-22, που θα τις κάνουν να αισθάνονται άνετες, στυλάτες και γεμάτες αυτοπεποίθηση κάθε μέρα!

diagwnismos 5
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved