Αυτά τα σκίτσα περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο τη ζωή με ένα μωρό

  • Πόσο αλλάζει η ζωή μίας γυναίκας όταν γίνεται μητέρα;
  • Σκίτσα αποτυπώνουν την καθημερινότητα με ένα μωρό και δεν υπάρχει νέα μαμά που να μην ταυτίζεται.
Αυτά τα σκίτσα περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο τη ζωή με ένα μωρό
Instagram @ab.bel

Η γέννηση ενός μωρού φέρνει πολλές αλλαγές στη ζωή ενός γονιού, πόσο μάλλον μίας μητέρας. Πρωτόγνωρα συναισθήματα, νέα ρουτίνα, νέες εμπειρίες. Το πρώτο διάστημα, είναι περίοδος προσαρμογής και όλα φαίνονται… βουνό. Ο θηλασμός, τα ξενύχτια, ο μηδαμινός προσωπικός χρόνος. Όλα αυτά βέβαια δεν συγκρίνονται με τη χαρά και όλα τα μοναδικά συναισθήματα που συνεπάγεται ο ερχομός ενός μωρού και μπορείτε τώρα να μην είναι πολύ ξεκάθαρο αυτό, μόλις όμως μπείτε σε μία ρουτίνα και προσαρμοστείτε στη νέα αυτή συνθήκη θα το συνειδητοποιήσετε.

Σκίτσα αποτυπώνουν την καθημερινότητα με ένα μωρό με τρόπο μοναδικό

Το πρώτο διάστημα με το μωρό στο σπίτι έχει τις προκλήσεις του. Ας μην ξεχνάμε ότι πάντα όλα είναι καλύτερα όταν αντιμετωπίζουμε με χιούμορ αλλά και ότι οι στιγμές αυτές περνάνε και μάλιστα πιο γρήγορα από όσο νομίζουμε. Αυτήν την καθημερινότητα αποτυπώνει με χιουμοριστική διάθεση μία μαμά με το ψευδώνυμο @ab.bel, σε σκίτσα της.
Στα σκίτσα της, η καλλιτέχνης σχεδιάζει τον εαυτό της να θηλάζει το μωρό της, να το κοιμίζει ή απλώς να προσπαθεί να βρει πέντε λεπτά για την ίδια.

skitsa mitrotita 9

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @ab.bel

Οι δημιουργίες της έχουν έντονα χρώματα και οι εκφράσεις της νέας μαμάς όπως αποτυπώνονται στο χαρτί, είναι αυτό που τα κάνει και τόσο… απολαυστικά.

skitsa mitrotita 14

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @ab.bel

Δείτε ακόμα περισσότερα σκίτσα της ταλαντούχα μητέρας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved