Οι ειλικρινείς αναρτήσεις αυτής της μαμάς κάνουν κάθε μητέρα να ταυτιστεί

Σκέψεις, βιώματα και fun facts βγαλμένα από τη ζωή.

Οι ειλικρινείς αναρτήσεις αυτής της μαμάς κάνουν κάθε μητέρα να ταυτιστεί
Instagram @annamagnussen_

Η Anna Magnussen είναι μητέρα τριών παιδιών. To μεγαλύτερο γεννήθηκε το 2016 και το μικρότερο δύο χρόνια πριν. Για την Anna η μητρότητα είναι ένα συνεχές ταξίδι με προκλήσεις, απρόοπτα και καθημερινά μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram μοιράζεται σκέψεις και εμπειρίες της.

Στις περισσότερες αναρτήσεις της, η Anna κρατάει έναν μικρό μαυροπίνακα στον οποίο γράφει το μήνυμα που θέλει να κοινοποιήσει κάθε φορά. Τα μηνύματά της είναι ειλικρινή και κάνουν πολλές ακόμα μαμάδες να ταυτιστούν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το προφίλ της στο Instagram έχει πάνω από 16 χιλιάδες ακολούθους.

«Πριν γίνω μαμά δεν ήξερα ότι το να πιω ένα φλιτζάνι τσάι ήταν πολυτέλεια» έγραψε σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της.

mama anrtiseis mitrotita 3

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @annamagnussen_

Πολλές από τις δημοσιεύεις της Anna είναι χιουμοριστικές, όχι όμως όλες. Μέσα από τις αναρτήσεις της, η Anna λέει τις δικές τις αλήθειες, κάνοντας και άλλες μαμάδες να ταυτιστούν. «Δεν έχεις αποτύχει ως μαμά, εάν δεν αγαπάς κάθε δευτερόλεπτο της μητρότητας» γράφει σε μία από αυτές.

«Aγαπημένη μαμά, η οικογένειά σου χρειάζεται μία χαρούμενη μαμά. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι εσύ χρειάζεσαι εσένα ευτυχισμένη» γράφει σε μία άλλη.

mama mitrotita anartiseis 44

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @annamagnussen_

Μέσα από τις δημοσιεύσεις της, η Anna αναδεικνύει με τον δικό της τρόπο τη μοναδικότητα της μητρότητας και δίνει σε άλλες μαμάδες.

Δείτε ακόμα περισσότερες αναρτήσεις της νεαρής μητέρας στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved