Πράξη ανθρωπιάς: Άστεγη δίνει τα τελευταία της χρήματα σε κοριτσάκι που κλαίει

Αυτή η χειρονομία της άστεγης κοπέλας, συγκίνησε την μαμά του κοριτσιού.

 

 

Πράξη ανθρωπιάς: Άστεγη δίνει τα τελευταία της χρήματα σε κοριτσάκι που κλαίει
Joanne Anderson

Μια άστεγη νεαρή γυναίκα από την βορειοδυτική Αγγλία έδειξε τι σημαίνει ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Έδωσε τα τελευταία της λιγοστά χρήματα σε ένα κοριτσάκι επειδή έκλαιγε λέγοντάς της να αγοράσει ό,τι ήθελε.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Merseyside της Αγγλίας. Η Joanne Anderson με την κόρη της Emily, έξι ετών, σταμάτησαν σε γνωστή αλυσίδα fast food πριν πάνε στο ραντεβού που είχαν σε νοσοκομείο της περιοχής.

Η 42χρονη είπε στην κόρη της να καθίσει σε ένα τραπέζι και να την περιμένει, μέχρι εκείνη να πάει στο ταμείο να παραγγείλει.

Περιμένοντας στην ουρά είδε, ότι η νεαρή κοπέλα που ήταν μπροστά της δεν είχε αρκετά χρήματα για να πληρώσει την παραγγελία της, οπότε η Joanne της έδωσε 50p.

Μιλώντας στο Liverpool ECHO περιέγραψε αναλυτικά το περιστατικό.

« Η κοπέλα πλήρωσε την παραγγελία της, και πήρε ρέστα μόλις 4p. Εκείνη την ώρα ήρθε δίπλα μου η Emily και άρχισε να κλαίει. Νομίζω ότι είχε αναστατωθεί επειδή είχα καθυστερήσει.

Τότε, η κοπέλα έδωσε στην κόρη μου τα λιγοστά χρήματα που είχε και της είπε να μην στεναχωριέται και να πάει να τα ξοδέψει στο κατάστημα.

Συγκλονίστηκα από την χειρονομία της, γιατί ήταν προφανές ότι δεν είχε άλλα χρήματα, εγώ η ίδια της είχα δώσει πριν από λίγο.

Το να δώσει τα τελευταία της χρήματα στην κόρη μου επειδή ήταν αναστατωμένη, τι να πω, ήταν υπέροχο».

Και πρόσθεσε : «Αυτό ήταν ίσως ένα από τα ωραιότερα πράγματα που έκανε ένας ξένος για το παιδί μου. Εκείνη τη στιγμή, σταμάτησε να κλαίει και ήταν ευτυχισμένη».

Για την Joanne Anderson η κόρη της πήρε το σημαντικότερο μάθημα ανθρωπιάς από το 20χρονο κορίτσι.

« Εξήγησα στην κόρη μου ότι η κοπέλα, σου έδωσε τα 4p επειδή ήσουν στενοχωρημένη . Αν λοιπόν δεις κάποιον που είναι αναστατωμένος πρέπει κι εσύ πάντα να προσπαθείς να τον βοηθήσεις».

Η Joanne αγόρασε στη νεαρή γυναίκα ένα αναψυκτικό που δεν μπορούσε να πληρώσει. Και οι τρεις τους κάθισαν στο τραπέζι για μισή ώρα συζητώντας για το σχολείο της Emily και τα όνειρα της νεαρής γυναίκας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved