Η μητρότητα μέσα από τις χιουμοριστικές αναρτήσεις μίας μαμάς (εικόνες)

Τα posts αυτής της μαμάς στο Instagram περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο πώς είναι να είσαι έγκυος, αλλά και να μεγαλώνεις παιδιά.

Η μητρότητα μέσα από τις χιουμοριστικές αναρτήσεις μίας μαμάς (εικόνες)
Instagram @honestlymommy

Η Steph, γνωστή στα social media ως Honestly Mommy είναι μία μαμά τεσσάρων παιδιών και διανύει τους τελευταίους μήνες της πέμπτης εγκυμοσύνης της. Είναι επίσης blogger, Instagram influencer και οι ακόλουθοί της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ξεπερνούν τις 78 χιλιάδες.

Το μεγαλύτερο παιδί της είναι επτά ετών και το μικρότερο, η κόρη της Sammie, μόλις ενός. Αυτή τη στιγμή η Steph διανύει την 24η εβδομάδα κύησης και όπως αναφέρει σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις, το νέο μέλος της οικογένειας θα έχει με το αμέσως μικρότερο 22 μήνες διαφορά.


https://www.instagram.com/p/CTxcxH8FLJT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο προφίλ της στο Instagram αλλά και μέσα από το blog της, η εγκυμονούσα δίνει συμβουλές σε άλλες μαμάδες, μοιράζεται τις εμπειρίες της και περιγράφει απλές καθημερινές στιγμές της μητρότητας και της εγκυμοσύνης της.

Τα περισσότερα posts της είναι χιουμοριστικά, ειλικρινή και ξεχωρίζουν αυτά στα οποία γράφει σε έναν μαυροπίνακα πράγματα που διαπιστώνει ως μαμά ή εγκυμονούσα.

mama xioumoristikes anartiseis 9

Οι φωτογραφίες που δημιουργεί, συγκεντρώνουν χιλιάδες likes η κάθε μία και όχι άδικα. Εμείς διαλέξαμε κάποιες από τις αγαπημένες μας αναρτήσεις και σας αφήνουμε να τις απολαύσετε στην gallery που ακολουθεί.

Με τις περισσότερες, εάν όχι με όλες, θα ταυτιστείτε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved