Μητέρα φωτογραφίζει τα παιδιά της με ζώα και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό

Υπέροχες φωτογραφίες παιδιών με διάφορα ζώα.

Μητέρα φωτογραφίζει τα παιδιά της με ζώα και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό
Instagram @ ljholloway_photography

Η Lisa Holloway, είναι επαγγελματίας φωτογράφος και μητέρα 11 παιδιών. Της αρέσει η φύση γι΄αυτό και επέλεξε να μεγαλώσει τα παιδιά της σε φάρμα με πολλά ζώα.

Το 2019 μετακόμισε στη Μοντάνα και καθημερινά φροντίζει με την οικογένειά της τις πάπιες, τα κοτοπουλάκια, τα κουνελάκια αλλά και την γάτα που φιγουράρει σε πολλές από τις φωτογραφίες της Lisa Holloway.


https://www.instagram.com/p/By0yqHuD7HH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Πάντα με γοήτευε η σχέση που μοιράζονται τα παιδιά με τα ζώα και μου αρέσει να αποτυπώνω αυτόν τον δεσμό μέσα από τις φωτογραφίες μου.Τώρα που ζούμε σε αυτό που θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά υπέροχα μέρη της χώρας, ελπίζω να συνεχίσω να κάνω πορτρέτα σαν αυτά, στο νέο μας σπίτι. Τα βουνά, τα ποτάμια, οι λίμνες, τα δάση και η άγρια ζωή αποτελούν έμπνευση για μένα . Ελπίζω να σας κάνουν να χαμογελάσετε όπως εγώ», σχολίασε η φωτογράφος στο boredpanda.com.


https://www.instagram.com/p/BvXVMb2l7b_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τόσο στο blog της όσο και στο Instagram μπορεί κανείς να δει υπέροχες συλλογές πορτρέτων των τελευταίων χρόνων, με τα παιδιά της και τα ζώα της φάρμας τους.

Το τοπίο και τα χρώματα θα σας συνεπάρουν ενώ όπως θα παρατηρήσετε επιλέγει το φυσικό φως. Δείτε ένα μικρό δείγμα της δουλειάς της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved