Tips για μαμάδες: Έτσι μπορείτε να καλύψετε τη λευκή ρίζα στο λεπτό

Τι μπορείτε να κάνετε για να καλύψετε τις λευκές τρίχες σε χρόνο dt.

Tips για μαμάδες: Έτσι μπορείτε να καλύψετε τη λευκή ρίζα στο λεπτό

Από μία ηλικία κι έπειτα, οι λευκές τρίχες είναι αναπόφευκτες. Το μηνιαίο βάψιμο των μαλλιών, τουλάχιστον της ρίζας, γίνεται απαραίτητο και υπάρχουν και οι μέρες, συνήθως λίγο πριν, που οι λευκές τρίχες φαίνονται ακόμα περισσότερο.

Τι μπορείτε να κάνετε τότε για να τις καλύψετε εύκολα και γρήγορα;

Χρησιμοποιήστε σκιά ματιών

Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Ανάλογα με την απόχρωση των μαλλιών σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την αντίστοιχη ή παρόμοια σκιά ματιών. Με το ειδικό πινελάκι περάστε τη ρίζα και θα δείτε ότι, εάν όχι τελείως, τουλάχιστον ως ένα σημείο, οι λευκές τρίχες θα καλυφθούν.

pinela skies

Κάντε αλλιώς τη χωρίστρα

Δοκιμάστε να αλλάξετε την χωρίστρα και να την κάνετε εκεί που οι λευκές τρίχες φαίνονται λιγότερο. Επιπλέον, είναι και ένας τρόπος να ανανεώσετε το χτένισμά σας.

Χρησιμοποιήστε σπρέι με χρώμα

Πλέον στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε πολλά σπρέι με χρώμα που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για αυτή τη χρήση. Επιλέγετε το κατάλληλο ανάλογα με την απόχρωση των μαλλιών σας, ψεκάζετε αφού χτενιστείτε και μετά την έξοδό σας από το σπίτι και έτοιμες!

Φορέστε στέκες ή μαντήλι

Τα bands είναι της μόδας, τι καλύτερο λοιπόν από το να τα αξιοποιήσετε για να απογειώσετε το στιλ σας και παράλληλα να κρύψετε τις λευκές τρίχες που έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους;

headbands gia leukes trixes

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @thehappyheadbandco

Χρησιμοποιήστε μάσκαρα

Το τρικ αυτό είναι ιδανικό εάν τα μαλλιά σας είναι σκούρο καστανό ή μαύρο. Χρησιμοποιήστε με φειδώ λίγη ποσότητα μάσκαρα εφαρμόζοντάς την στην ρίζα, χωρίς ωστόσο να ακουμπήσετε κρανίο.

Πηγή: prevention.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved