Δέκα ασπρόμαυρες φωτογραφίες τοκετού που αξίζει να δείτε (εικόνες)

Φωτογραφίες μοναδικές που θα σας συνεπάρουν.

Δέκα ασπρόμαυρες φωτογραφίες τοκετού που αξίζει να δείτε (εικόνες)
Instagram @evarosebirth

Oι στιγμές του τοκετού είναι αναμφίβολα μοναδικές και πολλοί γονείς επιλέγουν να τις απαθανατίσουν με τον φωτογραφικό φακό. Η Eva Rose είναι μια φωτογράφος που εξειδικεύεται στις φωτογραφίσεις τοκετού και έχει δώσει το «παρών» στις γέννες πολλών γυναικών.

Αυτή όμως δεν είναι η μόνη ιδιότητά της. Η Eva είναι και μαία με πολυετή εμπειρία, συνεπώς γνωρίζει πολύ καλά το κάθε στάδιο του τοκετού και ίσως αυτό να κάνει τις φωτογραφίες της ακόμα πιο ξεχωριστές. Οι περισσότερες είναι ασπρόμαυρες, κοινό χαρακτηριστικό όλων, ωστόσο, είναι ότι αποτυπώνουν τη μαγεία της στιγμής, τα συναισθήματα που βιώνει μία γυναίκα όταν φέρνει στον κόσμο ένα παιδί, αλλά και ένας μπαμπάς μόλις αντικρύζει για πρώτη φορά το μωρό του.


https://www.instagram.com/p/CQCCEoCg-Mp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επίσης, οι φωτογραφίες της έχουν κάτι ακόμα ιδιαίτερο. Την ικανότητα να συνεπαίρνουν και να «μεταφέρουν» όποιον της κοιτά στο δωμάτιο εκείνο του μαιευτηρίου όπου διαδραματίζονται όσα απεικονίζουν.


https://www.instagram.com/p/COQ2TgmglGd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι οι ακόλουθοί της στο Instagram έχουν ξεπεράσει τις 150 χιλιάδες και ότι κάθε της ανάρτηση συγκεντρώνει χιλιάδες likes και πολλά σχόλια. Εμείς συγκεντρώσαμε στην gallery που ακολουθεί άλλες οχτώ φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε , ίσως τις πιο τρυφερές, και αξίζει να τους ρίξετε κι εσείς μία ματιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved