Tips για μαμάδες: Πέντε μυστικά καθαριότητας δοκιμασμένα στην πράξη

Tips καθαριότητας που είναι απλά και αποτελεσματικά.

Tips για μαμάδες: Πέντε μυστικά καθαριότητας δοκιμασμένα στην πράξη

Πολύ συχνά σας προτείνουμε διάφορες ιδέες και tips που αφορούν σε θέματα καθαριότητας του σπιτιού.

To ζητούμενο κάθε φορά είναι να εξοικονομείτε χρόνο και να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σήμερα λοιπόν θα σας «αποκαλύψουμε» μερικά ακόμα μυστικά καθαριότητας τα οποία προτείνουν μαμάδες που τα έχουν δοκιμάσει και θέλουν να κάνουν και τη ζωή των υπόλοιπων γυναικών ευκολότερη.

Ας δούμε ποια είναι αυτά:

Εφημερίδα για τα σκουπίδια

Ο κάδος σκουπιδιών μυρίζει έντονα ειδικά τώρα το καλοκαίρι ενώ υπάρχουν και …διαρροές. Τοποθετήστε μια εφημερίδα στο κάτω μέρος του κάδου για να απορροφήσει τυχόν υγρά από φρούτα ή φαγητά αλλά και τις οσμές από τα υπολείμματα φαγητού και άλλων ειδών

elaiolado

Ελαιόλαδο για ετικέτες

Το ελαιόλαδο έχει τόσες εξαιρετικές χρήσεις στο σπίτι. Μία από αυτές είναι για να αφαιρέσετε τις ετικέτες από γυάλινα βάζα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Περάστε την ετικέτα με λίγο ελαιόλαδο, αφήστε αν ποτίσει και στη συνέχεια αφαιρέστε την

Οδοντόκρεμα για σημάδια στο ξύλο

Η Fleur Webb ισχυρίζεται ότι τα σημάδια σε ξύλινες επιφάνειες μπορούν να αφαιρεθούν με οδοντόκρεμα. Απλώνετε μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας, την τρίβετε απαλά και την αφαιρείτε με καθαρό πανί.

katharistiko genikis xrisis me xidi

Ξίδι για τα άλατα

Αν χρησιμοποιείτε συχνά το βραστήρα, θα έχετε παρατηρήσει τη συγκέντρωση αλάτων. Για την αφαίρεσή τους, εκτός από τη μαγειρική σόδα, εξίσου αποτελεσματικό είναι και το ξίδι.Βεβαιωθείτε ότι προσθέτετε μόνο μια μικρή ποσότητα στο βραστήρα, και αφού το αφήσετε να δράσει, τρίβετε με ένα σφουγγάρι ή μια οδοντόβουρτσα και στη συνέχεια ξεπλένετε με ζεστό νερό.

Καφές για μυρωδιές στο ψυγείο

Στην Kerry Kermack αρέσει να χρησιμοποιεί καφέ για να μυρίζει όμορφα το ψυγείο της.
Ο καφές λόγω της μυρωδιάς του, βοηθάει στην εξουδετέρωση τυχόν άλλων έντονων οσμών. Απλά γεμίστε ένα μπολ με καφέ και τοποθετήστε το στο κάτω μέρος του ψυγείου σας όλη τη νύχτα.

Πηγή: experthometips.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved