«Ας είμαστε ειλικρινείς, είναι δύσκολο να μεγαλώνεις δίδυμα»

Μαμάδες με δίδυμα, με αυτήν την ανάρτηση σίγουρα θα ταυτιστείτε.

«Ας είμαστε ειλικρινείς, είναι δύσκολο να μεγαλώνεις δίδυμα»
Instagram @biriarana

Η καθημερινότητα με ένα μωρό δεν είναι εύκολη και αυτό κάθε μαμά το γνωρίζει πολύ καλά. Η καθημερινότητα με δύο μωρά δε χωρά αμφιβολία ότι είναι ακόμα πιο δύσκολη και η Biri Αrana, μία μαμά με δίδυμα μωρά λίγων μόλις μηνών, περιγράφει ακριβώς το γιατί. Και όχι, οι λόγοι δεν είναι οι προφανείς.

«Ας είμαστε ειλικρινείς. Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις δίδυμα.

Και όχι, δε μιλάω για το ασταμάτητο πλύσιμο των μπιμπερό, τον ελάχιστο ύπνο και το να κουβαλάς δύο καθισματάκια αυτοκινήτου.

Το δύσκολο κομμάτι είναι να πρέπει να διαλέξεις ποιο από τα δύο μωρά θα πιάσεις πρώτο όταν κλαίνε, να είσαι βέβαιος ότι και στα δύο θα δίνεις την ίδια ποσότητα χαδιών, να αφιερώνεις τον ίδιο χρόνο στο μπάνιο τους και στο παιχνίδι.

Ελπίζω μία μέρα να συνειδητοποιήσουν ότι η αγάπη μου για αυτά είναι άνευ όρων και ότι πάντα θα κάνω ό,τι μπορώ για να αισθάνονται και τα δύο ξεχωριστά.

Η μητρότητα δεν είναι πάντα υπέροχη, όμως λατρεύω το να είμαι μαμά. Ακόμα και με τις σακούλες κάτω από τα μάτια, τα γρήγορα ντουζ και τις λερωμένες από εμετούς μπλούζες.»

mama diduma anartisi 7

Τα δύο κοριτσάκια, Ava και Evelry, γεννήθηκαν τον Απρίλιο του 2021 και η Biri συχνά αναρτά φωτογραφίες τους στο προφίλ της στο Instagram.

Σε κάποιες μάλιστα από τις αναρτήσεις της, η νεαρή μητέρα περιγράφει και το αναπτυξιακό στάδιο που βρίσκονται οι κόρες της και τα νέα τους επιτεύγματα.

«Τα κορίτσια μου είναι και επίσημα δύο μηνών! Αυτόν τον μήνα έμαθαν να χαμογελούν, φόρεσαν πάνες ένα νούμερο μεγαλύτερο, κοιμήθηκαν στο βρεφικό δωμάτιο για πρώτη φορά και απολαμβάνουν να κάθονται για λίγο και μπρούμυτα.»

mama diduma anartisi 1

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με τα δύο μωράκια στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved