Tips για μαμάδες: Έξυπνες ιδέες για να αποθηκεύσετε τα παπούτσια σας

Πρωτότυπες ιδέες για να αποθηκεύσετε τα παπούτσια και να είναι τακτοποιημένα.

Tips για μαμάδες: Έξυπνες ιδέες για να αποθηκεύσετε τα παπούτσια σας

Έχετε κουραστεί να βλέπετε τα παπούτσια των παιδιών αλλά και τα δικά σας σε διάφορα σημεία του σπιτιού καθώς δεν υπάρχει επαρκής χώρος για να τα τακτοποιήσετε;

Υπάρχει λύση και είναι απλή: η καλή και έξυπνη οργάνωση. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει χώρος στην ντουλάπα, μπορείτε να αξιοποιήσετε διάφορα σημεία εντός σπιτιού ( και φυσικά τη βεράντα) για να αποθηκεύσετε τα παπούτσια όλης της οικογένειας.

Τι είδους επιλογές έχετε :

Φτιάξτε μικροσκοπικές κρεμάστρες για τα παπούτσια

Για να τις φτιάξετε χρησιμοποιήστε τις κανονικές κρεμάστρες από σύρμα. Μπορείτε να κρεμάσετε σχεδόν οποιοδήποτε τύπο παπουτσιού ή σανδαλιού.

Θήκη πίσω από την πόρτα

Κρεμάστε πίσω από την πόρτα μια μεταλλική θήκη για παπούτσια ( ή υφασμάτινη) και τοποθετήστε εκεί τα ζευγάρια που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Με αυτό τον τρόπο και θα τα βρίσκετε εύκολα ( όπως και τα παιδιά) και θα είναι τακτοποιημένα.

Παπουτσοθήκη

Η παπουτσοθήκη είναι η πλέον πρακτική λύση και μπορεί να τοποθετηθεί παντού: στο χολ, στη βεράντα, στην είσοδο του σπιτιού, στο μπάνιο ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα.

Αποθήκευση παπουτσιών κάτω από το κρεβάτι

Πάρτε πλαστικά ή μεγάλα χάρτινα κουτιά που χωράνε κάτω από το κρεβάτι και βάλτε μέσα τα παπούτσια που δεν φοράτε αυτή την εποχή. Κολλήστε αυτοκόλλητα έξω από κάθε κουτί για να γνωρίζετε τι έχουν μέσα και αποθηκεύστε τα κάτω από το κρεβάτι

Αυτές κι άλλες ακόμα ιδέες για την οργάνωση και αποθήκευση των παπουτσιών σας μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved