"Ποτέ δεν περίμενα ότι θα ήμουν μια μαμά της ΜΕΝΝ" (εικόνες)

Η πιο μαγική μέρα από όλες για την Isa ήταν η μέρα που έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κορούλες της.

"Ποτέ δεν περίμενα ότι θα ήμουν μια μαμά της ΜΕΝΝ" (εικόνες)
Instagram @unexpected.twins

Τα μωρά "θαύματα" όπως η ίδια τα ονομάζει. Αυτό έγραψε στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας τα δάκρυα που έτρεχαν από τα μάτια της την ημέρα που έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κορούλες της με καισαρική τομή.


https://www.instagram.com/p/CLOVuUlJiCG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα μωρά της γεννήθηκαν στην 29η εβδομάδα. Οι δίδυμες μοιράστηκαν έναν πλακούντα και έναν αμνιακό σάκο. Η ίδια από τη μέρα που έφερε στον κόσμο τα παιδιά της δεν έπαψε να δημοσιεύει φωτογραφίες δίνοντας κουράγιο στις μαμάδες που γεννούν πρόωρα και στις μαμάδες που προσεύχονται καθημερινά να επιβιώσουν οι μικροσκοπικοί τους μαχητές.


https://www.instagram.com/p/CLR3ktcJwAH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Περίμενα πολύ για αυτή τη στιγμή. Ο Θεός ακούει τις προσευχές μου. Φανταστείτε να μην κρατάτε το μωρό σας στην αγκαλιά σας τη μέρα της γέννησής του. Φανταστείτε να περιμένετε 48 ώρες για να το δείτε. Φανταστείτε να περιμένετε μέρες και εβδομάδες για να κρατήσετε το μικρό σας στην αγκαλιά σας. Είναι μαχήτρια. Είναι πολεμίστρια!", σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της μίας κορούλας της, εξηγώντας μέσα σε λίγες σειρές πώς ένιωθε που δεν κρατούσε τα μικρά της στην αγκαλιά της.


https://www.instagram.com/p/CLlM_ATp9WL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μαμά της ΜΕΝΝ

Η ίδια ποτέ δεν περίμενε ότι θα άνηκε στις μαμάδες της ΜΕΝΝ.

"Ποτέ δεν περίμενα ότι θα ήμουν μια μαμά της ΜΕΝΝ. Όταν ανακαλύψαμε ότι θα αποκτήσουμε δίδυμα ήμουν τόσο νευρική για τις πιθανές επιπλοκές που ενδεχομένως να είχαμε. Ήταν τρομακτικό και τελικά συνέβη... Είχα προγραμματίσει την καισαρική τομή στην 29η εβδομάδα. Ήμουν μια μαμά της ΜΕΝΝ. Χρειάστηκαν 2 εβδομάδες μέχρι τα παιδιά μου να τοποθετηθούν δίπλα-δίπλα".


https://www.instagram.com/p/CLsxoa5J_w6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τη μέρα της γέννησης των μικρών κοριτσιών της αυτή η ηρωίδα μαμά (όπως άλλωστε ηρωίδες είναι όλες οι μαμάδες που φέρνουν στον κόσμο τα πρόωρα μωρά τους και τα αποχωρίζονται για πολλές ημέρες και εβδομάδες) αναρτά φωτογραφίες από την καθημερινότητά στη MENN στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Καθημερινότητα που ζουν πολλές μαμάδες εκεί έξω και ζουν με το άγχος και την ελπίδα.

Δείτε τις μοναδικές φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved