Οι αναρτήσεις αυτής της μαμάς με τα μωρά της είναι πολύ ιδιαίτερες (εικόνες)

Όλες οι φωτογραφίες που ανεβάζει έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό.

Οι αναρτήσεις αυτής της μαμάς με τα μωρά της είναι πολύ ιδιαίτερες (εικόνες)
Instagram @liked.by.leo

Ο Leo και η MaCey είναι δύο αδερφάκια που κάνουν θραύση στο διαδίκτυο. Η μαμά τους κρύβεται πίσω από το Instagram account @liked.by.leo το οποίο έχει πάνω από 27.000 followers.

Η νεαρή μητέρα ανεβάζει απίθανες φωτογραφίες τους και όλες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: τα γήινα χρώματα και την μίνιμαλ αισθητική. Η συντριπτική πλειοψηφία των ρούχων που έχει επιλέξει για τον γιο και την κόρη της είναι είτε μπεζ, είτε καφέ, είτε λευκά. Το ίδιο και τα σκηνικά.

fotografies mama mwra aderfakia 6

Τα δύο παιδιά έχουν πολύ μικρή διαφορά ηλικίας, με τον Leo να είναι μεγαλύτερος κατά ένα χρόνο. Η MaCey γεννήθηκε μερικούς μήνες πριν και είναι σε μία ηλικία που η ανάπτυξή της είναι ραγδαία, για αυτό και στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες τα δύο παιδιά μοιάζουν με … διδυμάκια.

fotografies mama mwra aderfakia 4

Και οι δύο τους έχουν ξανθά μαλλιά, ανοιχτά μπλε μάτια και είναι αξιολάτρευτοι. Η κάθε τους φωτογραφία συγκεντρώνει χιλιάδες likes και όχι άδικα. Η 30χρονη μητέρα, έχει τραβήξει τις περισσότερες φωτογραφίες της κόρης της ενώ κοιμάται, για αυτό και αναφέρει χιουμοριστικά στο Instagram "master στη φωτογράφιση μωρών". Εμείς πάντως δεν έχουμε παρά να παραδεχτούμε ότι είναι όλες υπέροχες.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με τα δύο αδερφάκια στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved