Αυτή η μαμά λατρεύει να φωτογραφίζει τα πατουσάκια του μωρού της (pics)

Ένα ιδιαίτερο φωτογραφικό άλμπουμ με φωτογραφίες του γιου της έχει δημιουργήσει η Mellissa, aka @fraeulein_wunderwaffel στα social media.

Αυτή η μαμά λατρεύει να φωτογραφίζει τα πατουσάκια του μωρού της (pics)
Instagram @fraeulein_wunderwaffel

H Melissa είναι μαμά δύο παιδιών και λάτρης της φωτογραφίας. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα της καθημερινότητάς και απίθανες φωτογραφίες των δύο της παιδιών.

Το νεότερο μέλος της οικογένειας, ο Welt, γεννήθηκε μερικούς μήνες πριν. Η Melissa λατρεύει να φωτογραφίζει το μικρό αγοράκι, όχι όμως με τον καθιερωμένο τρόπο, καθώς αποφεύγει να δείξει το πρόσωπό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, έχει δημιουργήσει ένα απίθανο φωτογραφικό άλμπουμ με φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται μόνο τα... πατουσάκια του!

mama fotografizei patousakia paidia 7

Η νεαρή μητέρα, έχει αδυναμία στο λευκό χρώμα και στις γίηνες αποχρώσεις. Αυτό είναι εμφανές στις αναρτήσεις της, τη διακόσμηση του σπιτιού της, αλλά και τα ρούχα που έχει επιλέξει για την ίδια και το μωρό της.

mama fotografizei patousakia paidia 12

Οι φωτογραφίες της Melissa έχουν minimal αισθητική και είναι πολύ ιδιαίτερες. Τα πατουσάκια του λίγων μηνών Walt είναι αυτά που τις κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστές και η κάθε μία δέχεται καταιγισμό από likes και σχόλια.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της νεαρής μητέρας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved