Tips για μαμάδες: Τα λάθη που κάνετε και ξεχειλώνει το μαγιό σας

Πώς θα διατηρήσετε σε άριστη κατάσταση τα μαγιό σας φέτος το καλοκαίρι.

Tips για μαμάδες: Τα λάθη που κάνετε και ξεχειλώνει το μαγιό σας

Η σωστή φροντίδα του μαγιό σας θα το διατηρήσει σε άριστη κατάσταση χωρίς να χάσει την ελαστικότητα, τη φόρμα και τα χρώματα.

Είτε έχετε ένα μαγιό είτε πολύ περισσότερα είναι σημαντικό να τα πλένετε σωστά ώστε να μην ξεχειλώσουν.Ο μεγαλύτερος ...εχθρός είναι το αλάτι της θάλασσας το οποίο φθείρει τις ραφές με αποτέλεσμα το μαγιό να χάνει τη φόρμα του και να μην έχει καλή εφαρμογή.

Παρακάτω θα βρείτε εύκολα και πρακτικά tips για μαγιό σαν καινούρια

Κάντε ντους μετά το μπάνιο

Είτε κολυμπάτε στη θάλασσα είτε στην πισίνα, είναι καλό να κάνετε ένα ντους για να φύγει το χλώριο ή το αλάτι.

Πλύντε το μαγιό με κρύο νερό

Ένα από τα σημαντικότερα λάθη που κάνουν πολλές γυναίκες είναι να πλένουν το μαγιό στο πλυντήριο. Η θερμότητα του νερού κάνει το ύφασμα να τεντώνεται και να ξεθωριάζει όπως και το απορρυπαντικό. Σαπουνίστε το μαγιό στο χέρι και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Είναι η πιο ασφαλής λύση.

magio1

φώτο: pexels.com/Andrea Piacquadio

Αφήστε τα μαγιό να στεγνώσουν φυσικά

Δεν πρέπει να στεγνώνετε το μαγιό σας σε στεγνωτήριο ή σε σημείο που είναι εκτεθειμένο στον ήλιο καθώς χάνει την ελαστικότητά του. Επιλέξτε λοιπόν ένα σημείο να το απλώσετε που έχει σχετική σκιά.

Να είστε προσεκτικοί όταν κάθεστε

Οι άκρες της πισίνας είναι συχνά τραχιές με αποτέλεσμα όταν κάθεστε να τρίβετε το μαγιό. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στην ξαπλώστρα αν η πετσέτα δεν καλύπτει ολόκληρη την επιφάνειά της. Οπότε, χρειάζεται λίγη προσοχή...

Χρησιμοποιήστε διαφορετικά μαγιό

Θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση του ίδιου μαγιό περισσότερες από μία φορές σε 24 ώρες. Οταν το μαγιό εναλλάσσεται , όχι μόνο προλαβαίνει να στεγνώσει καλά αλλά επιπλέον δεν φθείρεται από τη συνεχή χρήση του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved