Γέννησε στο αυτοκίνητο και οι φωτογραφίες είναι καθηλωτικές

Η φωτογράφος γέννας Monet Nicole ήταν εκεί και απαθανάτισε τις μοναδικές αυτές στιγμές.

Γέννησε στο αυτοκίνητο και οι φωτογραφίες είναι καθηλωτικές
instagram@monetnicolebirths

Η Monet Nicole έχει παρευρεθεί σε πάρα πολλές γέννες γυναικών που θέλουν όχι μόνο να θυμούνται αυτές τις στιγμές αλλά και να τις απαθανατίσουν.

Η εμπειρία της είναι τεράστια και έχει να θυμάται πολλά και διαφορετικά περιστατικά γέννας, όπως αυτή στο αυτοκίνητο.

Διαβάστε πώς τη βίωσε...

«Μια γέννα συμβαίνει στο σπίτι, στο μαιευτήριο , στο νοσοκομείο.

Και μερικές φορές στην άκρη του δρόμου.

Την έπιασαν οι πόνοι … και μόλις την άκουσα στο τηλέφωνο ... κατάλαβα ότι τα πράγματα γίνονται γρήγορα. Τους ενθάρρυνα να καλέσουν τη μαία τους το συντομότερο δυνατόν, και όλοι συμφωνήσαμε να συναντηθούμε στο μαιευτήριο στις 11.

Αλλά παρόλο που μπορούσα να πω ότι ήρθε η ώρα να γεννήσει, όλοι πιστεύαμε ότι είχε ακόμα χρόνο. Συνήθως οι πρώτες γέννες χρειάζονται πολλές ώρες ... Δεν νομίζω ότι κανένας από εμάς θα μπορούσε να μαντέψει ποτέ τι θα συνέβαινε στη συνέχεια ...

Καθώς οδηγούσα προς το μαιευτήριο ... ο σύζυγός της μου τηλεφώνησε ξανά. Κατάλαβα ότι κάτι συνέβαινε μόλις είδα το όνομά του στο κινητό μου. «Monet, μπορώ να νιώσω το κεφάλι του μωρού!» ( της είπε).

Τους ρώτησα πόσο μακριά ήταν από το μαιευτήριο και όταν μου είπε την τοποθεσία, του ζήτησα να σταματήσει αμέσως. Δεν υπήρχε τρόπος να φτάσουν εκεί έγκαιρα.

Παραδόξως, ήμουν πολύ κοντά τους. Τους είδα να παρκάρουν στην άκρη του δρόμου. Έτρεξα στο αυτοκίνητο, και είδα ότι το αγοράκι τους ήταν ήδη …καθοδόν.

Επίσης, τυχαία, ακριβώς δίπλα μας ήταν ένα ασθενοφόρο (για άλλη κατάσταση έκτακτης ανάγκης). Γρήγορα ήρθαν, προσπαθώντας να μετακινήσουν τη μαμά κι εγώ παρότρυνα τον μπαμπά να πιάσει το μωρό του.

Ο μπαμπάς (που είναι νευροχειρουργός) κατάφερε να ανακτήσει την ψυχραιμία του και βοήθησε να γεννηθεί το πρώτο του παιδί.

Σε μια συστολή (και μόλις 60 δευτερόλεπτα αφότου σταθμεύσαμε) γεννήθηκε το γλυκό αγόρι τους. Τον βάλαμε στην αγκαλιά της μαμάς του και όλοι συμφωνήσαμε ότι φαινόταν τέλειος.

Αυτή η γέννηση ήταν πολύ διαφορετική από ό, τι φανταζόμασταν όλοι μας, αλλά η μαμά ήθελε να τη δημοσιεύσω για να υπενθυμίσω στις γυναίκες ότι μπορούν να γεννήσουν σχεδόν οπουδήποτε. Το σώμα μας είναι πραγματικά ικανό για απίστευτα πράγματα.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved