Tips για μαμάδες: Πέντε πρωτότυποι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το βαμβάκι

Βαμβάκι: Αυτές οι χρήσεις του θα σας εκπλήξουν.

Tips για μαμάδες: Πέντε πρωτότυποι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το βαμβάκι

Το βαμβάκι είναι από τα προϊόντα που σίγουρα έχετε σπίτι σας. Κι όμως εκτός από τους προφανείς τρόπους που το χρησιμοποιούσατε μέχρι σήμερα, μπορείτε να το αξιοποιήσετε και με πολλούς ακόμα στην καθημερινότητά σας και στην καθαριότητα του σπιτιού.

Δώστε άρωμα στο σπίτι σας

Πάρτε ένα κομμάτι βαμβάκι και ψεκάσετε σε αυτό το αγαπημένο σας άρωμα. Βάλτε το βαμβάκι της ηλεκτρικής σκούπας κι έτσι κάθε φορά που θα σκουπίζετε, το σπίτι θα μοσχομυρίζει.

Ανακουφιστείτε από το κάψιμο του ήλιου

Στα πρώτα μπάνια του καλοκαιριού πάντα είναι πιο εύκολο να καούμε. Σε ένα βαμβάκι βάλτε λίγο ξύδι και τοποθετήστε το στο σημείο του σώματος που έχετε καεί. Θα νιώσετε αμέσως καλύτερα.

Διώξτε τις άσχημες μυρωδιές από το ψυγείο

Μυρίζει άσχημα το ψυγείο σας; Σε ένα κομμάτι βαμβάκι ρίξτε λίγο εκχύλισμα βανίλιας και τοποθετήστε το σε ένα ράφι, στο πίσω μέρος. Σε λίγες ώρες η άσχημη μυρωδιά θα είναι παρελθόν.

Καθαρίστε τις βρύσες και τα πόμολα

Σε ένα μπολ προσθέστε ξύδι και νερό, ανακατέψτε και βουτήξτε μέσα ένα κομμάτι βαμβάκι. Με αυτό καθαρίστε τα πόμολα, τις βρύσες και όποιο άλλο σημείο του σπιτιού λερώνεται εύκολα με δαχτυλιές.

Εξαφανίστε τη μούχλα

Έχει εμφανιστεί μούχλα στο μπάνιο ή σε κάποιο άλλο σημείο του σπιτιού. Βάλτε σε ένα κομμάτι βαμβάκι χλωρίνη και τοποθετείστε το στο σημείο του τοίχου που έχει πρόβλημα. Αφήστε το για δύο με τρεις ώρες και στη συνέχεια ξεβγάλτε με χλιαρό νερό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved