Πώς θα κάνει μια μαμά το σπίτι της να μυρίζει φρεσκάδα και καθαριότητα

Τρόποι για να μυρίζει το σπίτι φρεσκάδα και καθαριότητα.

Πώς θα κάνει μια μαμά το σπίτι της να μυρίζει φρεσκάδα και καθαριότητα

Τον τελευταίο χρόνο περάσαμε τόσο χρόνο στο σπίτι, όσο δεν περάσαμε ποτέ ξανά και για πολλές μαμάδες το σπίτι ήταν μονίμως ακατάστατο.

Με τα παιδιά και τους γονείς στο σπίτι, οι καναπέδες ήταν μονίμως ξέστρωτοι, τα ρούχα πεταμένα από δω και από εκεί, τα παιχνίδια ήταν σκόρπια και γενικότερα υπήρχε μία αδικαιολόγητη ακαταστασία.

Μην αγχώνεστε όμως, δεν είστε μόνες σε όλο αυτό. Πολλές μαμάδες, πέρασαν όλα τα παραπάνω και τώρα που τα παιδιά επέστρεψαν τουλάχιστον στο σχολείο και κάποια από αυτά και στις δραστηριότητές τους, αποφάσισαν να κάνουν το σπίτι τους να μοιάζει και να μυρίζει φρεσκάδα και καθαριότητα, όπως παλιά.

Πώς λοιπόν θα το καταφέρετε αυτό; Ιδου 4 τρόποι

1. Αερίστε τις πικέ κουβέρτες και τα παπλωματάκια σας

Διατηρήστε στα υπνοδωμάτια τη φρεσκάδα, αερίζοντας για μερικές ώρες τα σκεπάσματά σας. Το ίδιο κάντε και με τα σεντόνια σας.

2. Πλύντε τα ρούχα που φοράτε έξω

Μην αφήνετε τα άπλυτα ρούχα στο υπνοδωμάτιο. Αφήστε τα έξω ή πλύντε τα. Η μυρωδιά τους, κάνει το υπνοδωμάτιο να χάνει τη φρεσκάδα του.

3. Ανοίξτε τα παράθυρα

Τώρα που ο καιρός έχει φτιάξει, αφήστε όσο περισσότερο μπορείτε τα παράθυρα ανοιχτά. Έτσι το σπίτι αερίζεται και μυρίζει φρεσκάδα.

4. Σφουγγαρίστε

Αν σφουγγαρίζετε το σπίτι σας, επιλέξτε απορρυπαντικό με άρωμα λουλουδιών ή πούδρας. Το άρωμα μένει και το σπίτι σας μυρίζει καθαριότητα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved