Η καλύτερη μουσική για να καθαρίσουν οι μαμάδες το σπίτι τους (vid)

Ένα playlist για να κάνει τη γενική καθαριότητα να τελειώσει πιο γρήγορα.

Η καλύτερη μουσική για να καθαρίσουν οι μαμάδες το σπίτι τους (vid)

Πάει και η άνοιξη! Χάσαμε έναν χρόνο από τη ζωή μας μέσα στο σπίτι και πλέον ήρθε η στιγμή που καλοκαιριάζει και που μπορούμε να ξεμυτήσουμε για λίγο έξω από το σπίτι, έχοντας πάρει φυσικά όλα τα μέτρα ασφαλείας που χρειάζεται για να κυκλοφορήσουμε. Ξέρετε... μασκούλες, αντισηπτικά (υγρά ή μαντηλάκια) κ.α.

Όταν η άνοιξη δίνει τη θέση της στο καλοκαίρι, έρχονται πολλές εσωτερικές δουλειές. Ένα γενικό καθάρισμα στα ντουλάπια, στα ράφια, στις ντουλάπες, σηκώνουμε χαλιά, αλλάζουμε καλοκαιρινά, πλένουμε κουρτίνες και γενικότερα γίνεται χαμούλης στο σπίτι από τη φασίνα!

Πώς όμως μια μαμά θα παρακινηθεί για να κάνει αυτές τις δουλειές με κέφι, μπρίο και ζωντάνια; Πώς θα ανέβει η διάθεσή της για να τελειώσει λίγο πιο γρήγορα αυτές τις δουλειές, που και μόνο που τις σκέφτεται την πιάνει πονοκέφαλος (ναι, λέμε και για εμάς εδώ στα HQ Mothersblog, που ακόμη δεν έχουμε σηκώσει τα χαλιά και θέλουμε να κάνουμε όλα τα παραπάνω κάποιο ελεύθερο Σαββατοκύριακο);

moysiki gia katharisma 2

Το μόνο πράγμα που στην πραγματικότητα θα σας εμπνεύσει και θα σας ξεκουνήσει από την καρέκλα για να μαζέψετε και να καθαρίσετε το σπίτι σας, είναι μια απίθανη playlist με χορευτική μουσική.

Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα πιο χορευτικά και "ανεβαστικά" τραγούδια. Φορέστε κάτι άνετο, ανασκουμπωθείτε, πάρτε μια βαθιά ανάσα και αρχίστε το καθάρισμα.

Snap! - Rhythm is a Dancer



Culture Beat - Mr. Vain



La Bouche - Be My Lover



Corona - The Rhythm of the Night



Whitney Houston - I Wanna Dance With Somebody



Whigfield - Saturday Night



ATC - All Around The World



Elton John - I'm Still Standing



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved