Tips για μαμάδες: Πρακτικές ιδέες για να αποθηκεύσετε τις κουβέρτες σας

Πώς να τις τακτοποιήσετε χωρίς να πιάνουν πολύ χώρο.

Tips για μαμάδες: Πρακτικές ιδέες για να αποθηκεύσετε τις κουβέρτες σας

Τα παπλώματα έχουν μαζευτεί και πιθανόν να έχουν μείνει μερικές μόνο κουβέρτες για να τις χρησιμοποιείτε όταν ξαπλώνετε στον καναπέ ή στο κρεβάτι.

Σιγά σιγά όμως θα πρέπει να τις πλύνετε και τις αποθηκεύσετε κι αυτές, όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία.

Αφού τις πλύνετε ή τις δώσετε στο καθαριστήριο θα πρέπει να βρείτε κι ένα χώρο να τις αποθηκεύσετε. Συνήθως οι κουβέρτες όπως και τα παπλώματα, πιάνουν αρκετό χώρο γι' αυτό και εμείς σήμερα σας προτείνουμε μερικές ιδέες, ιδιαίτερα πρακτικές.

Σακούλες

Οι σακούλες συρρίκνωσης κενού αέρα είναι ίσως η πιο πρακτική λύση για τις κουβέρτες σας. Αφαιρώντας τον αέρα από τη σακούλα, εξοικονομείται πολύ χώρο, τοποθετώντας τη μία πάνω στην άλλη.Φροντίστε να έχει βγει όλος ο αέρας και η βαλβίδα να είναι κλειστή ώστε να μην περνά ο αέρας.

Αποθηκευτικός χώρος στο κρεβάτι

Πολλά κρεβάτια έχουν αποθηκευτικό χώρο κάτω από το στρώμα. Είναι προτιμότερο να φυλάξετε εκεί τις κουβέρτες τοποθετώντας στα ράφια τις ντουλάπας τα εποχικά σας ρούχα.

Θήκες

Οι θήκες προστατεύουν και διατηρούν καθαρές τις κουβέρτες, αρκεί να έχετε ένα χώρο ψηλά στη ντουλάπα για να τις τοποθετήσετε.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε κι άλλες ιδέες για το πώς και που μπορείτε να αποθηκεύσετε τις κουβέρτες σας μέχρι το χειμώνα.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved