Χιουμοριστικά σκίτσα περιγράφουν τις απλές καθημερινές στιγμές μίας μαμάς

Θα ταυτιστείτε.

Χιουμοριστικά σκίτσα περιγράφουν τις απλές καθημερινές στιγμές μίας μαμάς

Την ερχόμενη Κυριακή είναι η Γιορτή της Μητέρας και απανταχού μαμάδες, κάθε ηλικίας, έχουν την τιμητική τους. Η μητρότητα είναι ένα θείο δώρο -δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση-, έχει όμως και τις δυσκολίες της, ειδικά σε επίπεδο καθημερινότητας.

Η Jade Nardahl είναι μία καλλιτέχνης και μαμά από τη Νορβηγία και μέσα από τα σκίτσα της περιγράφει αυτές ακριβώς τις δυσκολίες με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο. Από το βράδυ που ο γιος της έρχεται στο κρεβάτι της και καταλαμβάνει όλο το χώρο, μέχρι το σπίτι που θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, την έλλειψη προσωπικού ελεύθερου χρόνου και πολλές ακόμα.


https://www.instagram.com/p/CFUKGs2gGXe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα σκίτσα της Jade κάνουν πολλούς γονείς να ταυτιστούν γιατί είναι ρεαλιστικά και αποτυπώνουν στιγμές που έχει βιώσει και η ίδια. Η νεαρή μητέρα είναι μητέρα δύο παιδιών και ξεκίνησε να φτιάχνει τα σκίτσα της όταν ο μικρότερο γιος της ήταν 6 μηνών.

"Πάντα μου άρεσε να ζωγραφίζω και να σχεδιάζω και μου φάνηκε θεραπευτικό να σκιτσάρω καταστάσεις τις οποίες έχω ζήσει και που με έχουν κάνει να βάλω τα κλάματα, είτε από χαρά, είτε από σύγχυση" αναφέρει σε συνέντευξή της στο boredpanda.com.


https://www.instagram.com/p/BB4QrwTANPL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερα σκίτσα της Jade στην gallery που ακολουθεί. Σίγουρα θα κάνουν κι εσάς να ταυτιστείτε!

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @ab.belab.bel

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved