Τις ανοιξιάτικες φωτογραφίες αυτής της μαμάς αξίζει να τις δείτε

Μαμά με ανοιξιάτικη διάθεση φωτογραφίζει τις κόρες της και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο.

Τις ανοιξιάτικες φωτογραφίες αυτής της μαμάς αξίζει να τις δείτε
Instagram @littlepaperswan

Η Cathryn Wood είνια μαμά δύο κοριτσιών και ζει με την οικογένειά της στην Αγγλία. Λατρέυει τη φωτογραφία και κάθε τι γύρω της αποτελεί για αυτήν πηγή έμπνευσής. Μέσα από τις φωτογραφίες της στα social media αφηγείται της δικές της ιστορίες και σε αυτές συχνά πρωταγωνιστούν οι δύο κόρες της.

Η ζωή της τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει πολύ. Ξεκίνησε σαν fashion blogger, η μητρότητα όμως την έκανε να ασχοληθεί και με τη φωτογράφιση των απλών καθημερινών στιγμών με την οικογένειά της. Στο προσωπικό της προφίλ έχει δεκάδες χιλιάδες followers κι η κάθε φωτογραφία που ανεβάζει συγκεντρώνει εκατοντάδες likes.

Οι τελευταίες της φωτογραφίες είναι εμπνευσμένες από την άνοιξη και το Πάσχα. Η Cathryn φωτογραφίζει τις κόρες της με λουλούδια και αέρινα φορέματα, πότε στην εξοχή και πότε στο σπίτι, και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο.


https://www.instagram.com/p/CNPBRRXFthE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι φωτογραφίες της αποτυπώνουν την ανεμελιά της παιδικής ηλικίας και ταυτόχρονα την χαρά και αισιοδοξία που φέρνει ο ερχομός της άνοιξης. Κυριαρχούν τα παστελ χρώματα, οι ανθισμένες αμυγδαλιές και γενικά τα λουλούδια και βλέποντάς της δε γίνεται να μη φτάξει η διάθεσή σας.

Δείτε κάποιες από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της Cathryn στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved