Μαμά μεταμόρφωσε το υπνοδωμάτιό της κάνοντας τρεις απλές αλλαγές (pics)

Δείτε το πριν και το μετά και εμπνευστείτε!

Μαμά μεταμόρφωσε το υπνοδωμάτιό της κάνοντας τρεις απλές αλλαγές (pics)
Instagram @mayavorderstrasse

Εν μέσω καραντίνας μία αλλαγή στη διακόσμηση του σπιτιού είναι ό,τι πρέπει για ανανέωση και αλλαγή παραστάσεων. Η Maya Vorderstrasse, blogger και μητέρα τριών παιδιών, άλλαξε πρόσφατα το υπνοδωμάτιο με τρία απλά tips και είναι η τέλεια έμπνευση για να πάρετε ιδέες.

Μία ανανέωση στη διακόσμηση δεν χρειάζεται να είναι πολυέξοδη. Η Maya κατάφερε να κάνει αγνώριστο το υπνοδωμάτιο της με το ελάχιστο δυνατό κόστος και να το μεταμορφώσει από ένα μάλλον αδιάφορο θα λέγαμε δωμάτιο, σε έναν χώρο με άποψη, μοντέρνο και χαλαρωτικό.

Η blogger είναι λάτρης του minimal και των γήινων χρωμάτων και αυτό υποδηλώνουν και οι αλλαγές που έκανε. Ποιες ήταν αυτές;

Αρχικά, στον λευκό τοίχο που βρίσκεται το προσκέφαλο του κρεβατιού σχεδίασε έναν κύκλο σε χρώμα σκούρο πορτοκαλί. Η διάμετρός του είναι λίγο μεγαλύτερη από το πλάτος του κρεβατιού και στο πάνω μέρος του κύκλου έβαλε ένα ξύλινο ράφι το οποίο διακόσμησε με δύο πίνακες.

Επόμενη αλλαγή τα φωτιστικά. Η Maya επέλεξε δύο minimal φωτιστικά για τα κομοδίνα που ταιριάζουν στο ύφος του χώρου και είναι είναι μία ιδιαίτερη πινελιά στη διακόσμηση του χώρου. Τέλος, η blogger πρόσθεσε μεγάλα λευκά μαξιλάρια στο κρεβάτι, κάτι που το έκανε να δείχνει ακόμα πιο επιβλητικό και εντυπωσιακό.

Δείτε το πριν και το μετά στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved