Πασχαλινά hacks που κάθε μαμά πρέπει να γνωρίζει

Ιδέες για να κάνετε αξέχαστο το Πάσχα των παιδιών σας.

Πασχαλινά hacks που κάθε μαμά πρέπει να γνωρίζει

Οι σπιτικές κατασκευές πασχαλινής διακόσμησης είναι καλύτερες από εκείνες που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα.

Με αφορμή το Πάσχα, αποφασίσαμε να σας δώσουμε όμορφες ιδέες όχι μόνο για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, αλλά για να βάψετε τα αβγά σας και για να φτιάξετε νόστιμα και λαχταριστά γλυκά, κάνοντάς το ξεχωριστό.

Στο βίντεο που ακολουθεί αρχικά θα μάθετε πώς να ξεχωρίζετε ένα φρέσκο αβγό και πώς μπορείτε να το βάψετε φυσικά. Μπορείτε να βάψετε τα αβγά σας χρησιμοποιώντας μοβ λάχανο, κουρκουμά, φλούδες κρεμμυδιών και παντζάρι. Αν θέλετε κίτρινα αβγά, προσθέστε μία κουταλιά κουρκουμά σε νερό που βράζει. Προσθέστε λίγο ξίδι, αφήστε τα αβγά σας μέσα στο χρωματιστό νερό για 12 ώρες και στο τέλος θα εντυπωσιαστείτε από το έντονο χρώμα τους.

Εκτός από τα αβγά όμως, θα μάθετε πώς μπορείτε να φτιάξετε χαριτωμένα λαγουδάκια χρησιμοποιώντας τις πετσέτες του γιορτινού τραπεζιού ή πώς θα φτιάξετε χάρτινες μικρές κατασκευές με κουνελάκια που θα ξετρελάνουν τα παιδιά.

eortasmos pasxa me ta paidia sto spiti 5

Φέτος, εάν εφαρμοστούν ξανά αυστηρά περιοριστικά μέτρα, χρειάζεται όσο ποτέ, να κάνετε το Πάσχα σας ξεχωριστό. Και σε αυτό θα σας βοηθήσει το βίντεο που ακολουθεί.

Μεταξύ άλλων θα μάθετε πώς να φτιάχνετε λαχταριστό παγωτό Bueno, σοκολατένιες μπουκιές και πολλές άλλες λιχουδιές.

Το καλύτερο όμως το κρατήσαμε για το τέλος και σίγουρα θα ξετρελάνει τα παιδιά σας. Ένα υπέροχο πείραμα δείχνει πώς θα μετατρέψετε ένα απλό αβγό σε... ασημένιο.

Πατήστε play και δείτε το βίντεο με όλες αυτές τις καταπληκτικές ιδέες. Αν πάλι δεν σας ενδιαφέρουν όλα τα παραπάνω, δείτε τους χρόνους που σημειώσαμε για εσάς, ώστε να τρέξετε το βίντεο, στο θέμα που σας ενδιαφέρει πιο πολύ.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved