Πρώτη φορά μαμά: Μοναδικές φωτογραφίες γυναικών λίγο μετά τον τοκετό

Η μαγεία του τοκετού μέσα από τον φωτογραφικό φακό της Monet Nicole.

Πρώτη φορά μαμά: Μοναδικές φωτογραφίες γυναικών λίγο μετά τον τοκετό
Instagram @monetnicolebirths

H Monet Nicole είναι μία καταξιωμένη φωτογράφος τοκετού. Με τον φωτογραφικό της φακό απαθανατίζει τις μοναδικές στιγμές της γέννας και τα συναισθήματα που βιώνουν οι νέοι γονείς.

Στο παρελθόν έχουμε μοιραστεί μαζί σας πολλές φωτογραφίες της ταλαντούχας φωτογράφου, είναι όμως όλες τόσο υπέροχες, η κάθε μία ξεχωριστό για τον δικό της λόγο.


https://www.instagram.com/p/CHi3TIVn6K_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάποιες εστιάζουν στο νεογέννητο που μόλις ήρθε στον κόσμο και άλλες στα συναισθήματα της νέας μητέρας πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον τοκετό.

Από τις φωτογραφίες που ξεχωρίζουν είναι οι τελευταίες, δηλαδή εκείνες που απεικονίζουν τις ιδιαίτερες στιγμές της πρώτης αγκαλιάς και της πρώτης φοράς που μία μητέρα αντικρίζει το παιδί της.

Χαρά, συγκίνηση, ανακούφιση είναι τα συναισθήματα που επικρατούν και οι φωτογραφίες της Monet Nicole πετυχαίνουν να αποτυπώσουν με τρόπο μοναδικό.

Δείτε κάποιες από τις αγαπημένες μας φωτογραφίες με νέες μητέρες που κρατούν στην αγκαλιά τους το νεογέννητο μωρό τους δευτερόλεπτα μετά τον τοκετό, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved