Αυτή η μαμά μας δείχνει τις διαφορετικές πλευρές της μητρότητας

Επιλέγει ωστόσο να εστιάζει στις πιο αστείες και διασκεδαστικές στιγμές της μητρότητας.

Αυτή η μαμά μας δείχνει τις διαφορετικές πλευρές της μητρότητας

Η Maya Vorderstrasse είναι blogger και της αρέσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram να μοιράζεται την καθημερινότητα με τα τρία της παιδιά.

Οι αναρτήσεις της είναι έξυπνες και πρωτότυπες με τις δύο κόρες και τον γιο της να ποζάρουν κάνοντας αστείες γκριμάτσες ή φορώντας τα ίδια ρούχα με τη μαμά τους.Βέβαια η όμορφη blogger δεν παραλείπει να περνάει διάφορα μηνύματα σχετικά με τη μητρότητα και κυρίως για όλα όσα καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά μια μαμά.

Τις προάλλες για παράδειγμα ανέβασε αυτή τη φωτογραφία γράφοντας:


https://www.instagram.com/p/CCT8IUPA2rf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Κάποιες μέρες τα παιδιά μου τρώνε σπιτικά μπισκότα και παίζουν με παιχνίδια Montessori. Άλλες πάλι παρακολουθούν πάρα πολύ τηλεόραση και τρώνε σνακς. Ολα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ξέρω και ξέρουν ότι προσπαθώ για το καλύτερο…

Με την αυξημένη χρήση των οθονών, τα παιδιά διατρέχουν ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν μυωπία. Ως γονιός, προσπαθώ να επιβραδύνω την εξέλιξη της μυωπίας κάνοντας ένα διάλειμμα από τις οθόνες και παίζοντας έξω!

Μπορείτε κι εσείς να το κάνετε ζητώντας να σας αναπαραστήσουν το αγαπημένο τους βιντεοπαιχνίδι στην πραγματική ζωή! Είναι σημαντικό να κάνετε ένα διάλειμμα κι εσείς και τα παιδιά σας από τις οθόνες και να παίζετε μαζί τους όσο πιο συχνά μπορείτε.

Όλοι κάνουμε το καλύτερο δυνατό κι αυτό είναι σημαντικό.»

Δείτε αρκετές ακόμα από τις αναρτήσεις της Maya Vorderstrasse στη gallery που ακολουθεί .

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved