Η φώτο αυτού του παιδιού υπενθυμίζει ότι στη ζωή πρέπει να είσαι μαχητής

Ο μικρός Finley δεν το βάζει κάτω...

Η φώτο αυτού του παιδιού υπενθυμίζει ότι στη ζωή πρέπει να είσαι μαχητής
Instagram @darling.children

O Finley πρόσφατα έγινε δύο ετών. Πρόκειται για ένα χαμογελαστό αγοράκι που παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει από την ημέρα που γεννήθηκε, δεν σταματά να χαμογελά.

Η μητέρα του, Rach, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει φωτογραφίες του, δείχνοντας με πόσο σθένος «παλεύει» προκειμένου να έχει μια φυσιολογική ζωή.

Σε πολλές από τις αναρτήσεις μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει ο Finley αλλά και για τις δικές της αντοχές που συχνά την εγκαταλείπουν. Αρκεί όμως ένα βλέμμα στον γιο της, για να αντλήσει νέα δύναμη και κουράγιο.

Δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί την καθημερινότητα με τα τρία παιδιά της και ειδικά όταν ο γιος της χρειάζεται να νοσηλευτεί αρκετές φορές.

Έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα από τα ποστ της:


https://www.instagram.com/p/B934-eplbU3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Κοιτάζοντας αυτή τη φωτογραφία θυμήθηκα τις ενοχές που ένιωθα για την υγεία του Finley. Προσπαθούσα να κρύψω πόσο μισούσα το σώμα μου, όχι για το πώς ήταν, αλλά γι΄αυτό που νόμιζα ότι «ευθυνόταν» για τον Finley.

Έγινα εσωστρεφής, θεωρώντας ότι έτσι θα φαινόμουν πιο δυνατή αλλά πραγματικά δεν ήταν εύκολο. Όμως δεν σταμάτησα ποτέ να αγωνίζομαι για αυτό που νόμιζα ότι ήταν καλύτερο.

Στους μήνες που περάσαμε στο νοσοκομείο, με άπειρες εξετάσεις αίματος την ημέρα, με αμέτρητες εισαγωγές σωλήνων NG και NJ, με πάρα πολλά αναισθητικά και χειρουργικές επεμβάσεις, ήμουν εκεί δίπλα του, για να τον κρατήσω...

Τώρα δεν έχω καμία από τις ενοχές και τα συναισθήματα αποτυχίας. Νιώθω περήφανη που ήμουν δίπλα του σε όλα αυτά, περήφανη που του έδειξα ότι τον αγαπάω…

Το ξέρω ότι έχουμε δρόμο μπροστά μας …Όμως είμαι πεπεισμένη ότι μια μέρα θα είναι έτοιμος να βγει εκεί έξω κι εγώ θα είμαι εκεί για να τον ενθαρρύνω».

Η Rach δεν φωτογραφίζει μόνο τον γιο της αλλά και τις δύο κόρες της οι οποίες λατρεύουν τον αδελφό τους. Οι κοινές τους φωτογραφίες δε, είναι πραγματικά υπέροχες. Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved