Μαμά ανακαίνισε το σπίτι της και έγινε viral - Δείτε το πριν και το μετά

Το σπίτι της έγινε αγνώριστο.

Μαμά ανακαίνισε το σπίτι της και έγινε viral - Δείτε το πριν και το μετά
Instagram @missgreedyshome

Η Charlotte Greedy είναι μητέρα δύο παιδιών και έγινε γνωστή στα social media λόγω... του σπιτιού της.

Η 28χρονη μητέρα από την Ουαλία, αγόρασε με τον σύζυγό της το σπίτι που μένουν δύο χρόνια πριν. Όπως αναφέρει στο dailymail.co.uk, τότε ήταν ένα παρατημένο σπίτι γεμάτο σκουπίδια και αποτσίγαρα. Σιγά σιγά και με ένα budget που δεν ξεπέρασε τα 5.000 δολάρια, η Charlotte το μεταμόρφωσε σε μία μοντέρνα κατοικία με καινούρια κουζίνα, μπάνιο και ένα αξιοζήλευτο κήπο.

Μέσα σε δύο χρόνια, η νεαρή μητέρα μετέτρεψε το σπίτι της σε έναν επίγειο παράδεισο και αυτό της το επίτευγμα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram. Η εντυπωσιακή ανακαίνιση του σπιτιού με τις πολλές αυτοσχέδιες κατασκευές που έφτιαξε η ίδια, ενθουσίασε τους χρήστες του διαδικτύου και σήμερα η 28χρονη έχει πάνω από 230.000 followers.

"Πάντα είχα ένα πάθος με τις DIY κατασκευές. Από μικρή έψαχνα στο Pinterest και παρακολουθούσα ανακαινίσεις που έκαναν άλλοι. Αυτό με οδήγησε και στο να ανακαινίσω το σπίτι μου μόνη μου." αναφέρει η Charlotte στη συνέντευξή της.

Το σπίτι έχει τον ίδιο "σκελετό", η νεαρή μητέρα όμως κατάφερε να κάνει αγνώριστο το κάθε δωμάτιο. Άλλαξε τα χρώματα, την κουζίνα, το μπάνιο, τα πατώματα και το αποτέλεσμα όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς είναι άκρως εντυπωσιακό.

Δείτε φωτογραφίες με τους χώρους του σπιτιού, πριν και μετά, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved