Γέννησε τετράδυμα κι αυτή είναι η ζωή της πλέον με πέντε παιδιά

Οι φωτογραφίες της είναι μοναδικές.

Γέννησε τετράδυμα κι αυτή είναι η ζωή της πλέον με πέντε παιδιά
Instagram @heylindshay

Τα πολλά παιδιά είναι ευλογία αλλά επίσης κάνουν τους γονείς περισσότερο ευτυχισμένους.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται μελετητές από το Edith Cowan University της Αυστραλίας οι οποίοι μετά από έρευνα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι γονείς με τέσσερα η περισσότερα παιδιά τείνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι.

Η Lindsay Hay blogger και influencer, φαίνεται ότι ασπάζεται πλήρως το παραπάνω συμπέρασμα καθώς δηλώνει πολλή ευτυχισμένη ως μητέρα πέντε παιδιών. Το τονίζει με κάθε τρόπο στις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στις οποίες πρωταγωνιστούν τα τετράδυμα και ο μεγάλος της γιος.Η γνωστή blogger ανεβάζει φωτογραφίες των παιδιών της, τόσο από την καθημερινότητά τους όσο και από διάφορες επαγγελματικές φωτογραφίσεις,που κατά καιρούς προκύπτουν.

Σε ένα από τα ποστ που είχε κάνει με διπλή φωτοφραφία - έγκυο στα τετράδυμα και με τα μωρά στην αγκαλιά της-, είχε σχολιάσει:


https://www.instagram.com/p/B84QyhAnhsr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«IN & OUT DAY!

Κουβαλούσα αυτά τα γλυκά μωρά για 30 εβδομάδες και 4 ημέρες στην κοιλιά μου και τώρα μετά τη γέννα, είναι 30 εβδομάδων και 4 ημερών.Τα χέρια μου είναι γεμάτα όπως και η καρδιά μου. Ο ερχομός τους, έχει ξεπεράσει κάθε ελπίδα και όνειρο που είχα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και παρόλο που ο χρόνος περνά γρήγορα ξέρω ότι το καλύτερο δεν έχει έρθει ακόμα. Πίσω από αυτά τα μωρά υπάρχουν νέα σημάδια στο σώμα μου που δεν μπορείτε να δείτε, αλλά μου έδωσαν νέες δυνάμεις που δεν είχα πριν. Είμαστε τόσο ευλογημένοι και δεν θα αφήσω ποτέ τον εαυτό μου να θεωρήσει τίποτα δεδομένο σε αυτή τη ζωή».

Κι αν αναρωτιέστε πώς είναι η ζωή της με πέντε παιδιά, ρίξτε μια ματιά στη gallery που ακολουθεί.

Φωτογραφίες: Instagram @heylindshay

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved