Μαμά θηλάζει δημόσια στο δρόμο και γίνεται viral

Κρατά τον γιο της αγκαλιά και τον θηλάζει διασχίζοντας κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης. 

Μαμά θηλάζει δημόσια στο δρόμο και γίνεται  viral
instagram @theforwardmom

Η Magali με αφορμή τα γενέθλια του γιου της, Tristan, κοίταζε φωτογραφίες του απ ΄όταν ήταν μωρό. Μέσα σ΄όλες βρήκε αυτή που τον θηλάζει δημόσια και συγκινήθηκε.

Τη δημοσίευσε μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να στείλει το δικό της ενθαρρυντικό μήνυμα σε όλες τις μητέρες ότι δεν θα πρέπει να αισθάνονται αμηχανία ή ντροπή αν θέλουν να θηλάσουν το μωρό τους δημόσια.


https://www.instagram.com/p/B_2Z1L1lRWY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

« Όταν ο σύζυγός μου τράβηξε αυτή τη φωτογραφία, ένιωθα ντροπή!

Ήμασταν στη Νέα Yόρκη μέσα σ ‘ένα ταξί και ο Tristan ήταν ιδιότροπος και πεινούσε. Έτσι, σκέφτηκα να τον θηλάσω καθώς είχαμε κολλήσει στην κίνηση . Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να μας λέει ο οδηγός του ταξί ότι έπρεπε να κατέβουμε στον επόμενο δρόμο.

Είχα δύο επιλογές:

Να σταματήσω να θηλάζω και το μωρό ν΄αρχίσει να κλαίει κι εγώ να γεμίσω γάλα

ή

να συνεχίσω το θηλασμό μέχρι να περάσουμε απέναντι στο δρόμο και να φτάσουμε στον προορισμό μας.

Έλεγα στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω… Βγήκα από το ταξί θηλάζοντας το γιο μου όμως φοβόμουν τόσο πολύ μήπως με έβλεπε κάποιος ή με φωτογράφιζε.

Όταν ο Jon μου έδειξε τη φωτογραφία, το ύφος μου ήταν σαν να έλεγα « ω Θεέ μου, γιατί τράβηξες αυτή τη φωτογραφία; Φαίνομαι σαν τρελή! ».

Πιθανόν να μην κατάλαβα τη σημασία αυτής της φωτογραφίας και γιατί τραβήχτηκε, αλλά περπατούσα στους δρόμους της Νέας Υόρκης ενώ θήλαζα. Ε, λοιπόν μπράβο μου.

Κοιτάζω αυτή τη φωτογραφία και βλέπω μια μαμά που δεν το βάζει κάτω.

Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι ανεξάρτητα από τα επιτεύγματά σας, μεγάλα ή μικρά, να ξέρετε ότι είστε εκπληκτικές και ικανές για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ , για τα ΠΑΝΤΑ .⁣

Φωτογραφίστε όλες τις badass moms εκεί έξω και ας μοιραστούμε όλες μαζί αυτές τις νίκες μας».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved