Τα ποστ αυτής της μαμάς για τη μητρότητα είναι τόσο ειλικρινή

Οι αναρτήσεις της έχουν μεγάλη απήχηση.

Τα ποστ αυτής της μαμάς για τη μητρότητα είναι τόσο ειλικρινή
Instagram@ aj_kellss

Η Aj Kellss είναι μητέρα τριών παιδιών και αποφάσισε να μοιράζεται την καθημερινότητα, τις ευτυχισμένες αλλά και δύσκολες στιγμές της, στο διαδίκτυο.

Μέσα λοιπόν από τον λογαριασμό της στο Instagram, η 30χρονη μαμά δείχνει όλες τις πλευρές της μητρότητας, χωρίς φίλτρα και υπερβολές αλλά με χιούμορ και πολλές δόσεις αλήθειας. Αυτό προφανώς αναγνωρίζουν και εκτιμούν οι followers της.


https://www.instagram.com/p/CKB-bY3FgdF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε ένα από τα πολλά ποστ που έχει κάνει έγραψε:

«Κάποιες μέρες νιώθεις σαν να σε εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σου. Ξεσπάς σε κλάματα και νοιώθεις κομμάτια.

Τα πλυντήρια δεν τελειώνουν ποτέ, ο νεροχύτης είναι πάντα γεμάτος άπλυτα πιάτα, τα παιδιά πεινάνε όλη την ώρα, και πάντα παραπονιούνται γι΄αυτό που τους ετοιμάζεις. Κανείς δεν φαίνεται να εκτιμά αρκετά αυτά που κάνεις, σπάνια προλαβαίνεις να κάνεις ένα ντους με την ησυχία σου, και αισθάνεσαι ότι ενώ δίνεις τα πάντα δεν παίρνεις τίποτα για αντάλλαγμα.

Ξέρω ότι μερικές φορές μπορεί να φαίνεται πιο εύκολο να τα μαζέψεις και να φύγεις, αλλά επίτρεψέ μου να σου πω κάτι, το γεγονός ότι ξυπνάς κάθε μέρα, γνωρίζοντας πόσα πρέπει να κάνεις, αλλά το κάνεις ούτως ή άλλως, αυτό δείχνει πόσο καταπληκτική μαμά είσαι.

Μπορεί να μην σε ευχαριστεί κανείς για όλα όσα κάνεις τώρα, αλλά μια μέρα θα το κάνουν. Μια μέρα θα μάθουν για τις θυσίες που έκανες ώστε να έχουν μια καλή ζωή…

Είσαι μια καλή μαμά. Μην τα παρατάς. Μπορείς να το κάνεις. Είμαστε σε αυτό μαζί !».

Σε πολλές αναρτήσεις αρκεί ένα σχόλιο για να περιγράψει την κατάσταση που βιώνει, όπως αυτά που θα δείτε στη gallery που ακολουθεί .

Φωτογραφίες: Instagram@ aj_kellss

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved