Μαμά φωτογραφίζει το νεογέννητο μωρό με τον γιο της & το διαδίκτυο λιώνει

Αυτές οι φωτογραφίες με τα δύο αδελφάκια είναι από τις πιο όμορφες που έχετε δει.

Μαμά φωτογραφίζει το νεογέννητο μωρό με τον γιο της & το διαδίκτυο λιώνει
instagram @barbararowland1

H Barbara Rowland μέχρι να αποκτήσει την κόρη της, δεν είχε μάτια παρά μόνο για τον γιο της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μπορούσε κανείς να δει υπέροχες φωτογραφίες του μικρού ο οποίος μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των γονιών του.

Μέχρι που στη ζωή τους ήρθε η Parker Louise Rowland. Η δύο μηνών - σήμερα- μπέμπα με την …άφιξή της κέρδισε αμέσως την προσοχή του αδελφού της ο οποίος από την αρχή ήταν πολύ τρυφερός μαζί της.Την παίρνει αγκαλιά, της κρατά το χέρι. της δίνει φιλιά.

Η μητέρα τους, ιδιαίτερα ευτυχισμένη, δεν σταματά να απαθανατίζει αυτές τις μοναδικές στιγμές τρυφερότητας μεταξύ τους.

Αδελφική αγάπη

Ο αδελφικός δεσμός είναι από τους σημαντικότερους στη ζωή των παιδιών. Τα αδέλφια περνάνε πολύ χρόνο μαζί, είναι οι πρώτοι φίλοι που μοιράζονται τα ίδια παιχνίδια και αποκτούν τις πρώτες κοινές εμπειρίες.

Οι εντάσεις και οι ανταγωνισμοί ανάμεσα στα αδέλφια είναι αναπόφευκτοι, αν όμως υπάρχει μια υγιής ισορροπία συντροφικότητας και ανεξαρτησίας, τότε ο δεσμός μεταξύ τους θα αναπτυχθεί και θα βοηθήσει και τα δύο να καλλιεργήσουν την αυτοπεποίθηση τους. Παρακολουθώντας το αδελφάκι του, το νήπιο θα αποκτήσει μια πρώτη ιδέα για τις αντιλήψεις και τις αξίες της οικογένειας, καθώς και μια γεύση του τι σημαίνει να είναι κανείς «μεγάλο παιδί». Από την άλλη μεριά, το μεγαλύτερο παιδί θα νιώσει τι σημαίνει να είσαι ένας ήρωας μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Δείτε τις πραγματικά πολύ όμορφες φωτογραφίες της Barbara Rowland, στη gallery που ακολουθεί.

Φωτογραφίες: Instagram@ barbararowland1

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved