Υπέροχες φωτογραφίες γυναικών λίγο πριν τον τοκετό

Ο φωτογραφικός φακός αποτυπώνει τα μοναδικά συναισθήματα γυναικών λίγο πριν γεννήσουν.

Υπέροχες φωτογραφίες γυναικών λίγο πριν τον τοκετό

Ο τοκετός είναι μία μοναδική εμπειρία για κάθε γυναίκα. Οι στιγμές λίγο πριν τη γέννα όμως είναι εξίσου ιδιαίτερες και τα συναισθήματα ανάμεικτα: χαρά, ανυπομονησία, αγωνία. Το βέβαιο είναι ότι στιγμές σαν και αυτές μένουν για πάντα στη μνήμη κάθε μαμάς, και ολοένα και περισσότερα ζευγάρια ανά τον κόσμο αναθέτουν σε κάποιον επαγγελματία φωτογράφο να τις απαθανατίσει.

Δύο καταξιωμένες φωτογράφοι που εξειδικεύονται στις φωτογραφίσεις τοκετού, είναι η Monet Nicole και η Allessandra Corveloni.

H Monet Nicole είναι και η ίδια μητέρα τριών κοριτσιών και λατρεύει τη δουλειά της γιατί όμως αναφέρει φωτογραφίζει τη δύναμη, την ατόφια ομορφιά και την αυθεντική αγάπη που χαρακτηρίζει τις στιγμές γέννησης ενός παιδιού. Η φωτογράφος απαθανατίζει με τον φωτογραφικό της φακό γυναίκες που έχουν επιλέξει να γεννήσουν στο σπίτι και οι φωτογραφίες της είναι πραγματικά συγκλονιστικές.

fotografies gynaikwn prin ton toketo 10

Η Alessandra Coroveloni ζει και εργάζεται στην Πορτογαλία και έχει βραβευτεί για τη δουλειά της. Σε αντίθεση με την Monet, οι περισσότερες φωτογραφίες της Alessandra είναι τραβηγμένες σε αίθουσες μαιευτηρίου και είναι εξίσου εντυπωσιακές. Άλλωστε η γέννηση ενός παιδιού είναι το θαύμα της ζωής και δεν έχει σημασία ούτε το μέρος, ούτε η μέθοδος τοκετού.

fotografies gynaikwn prin ton toketo 3

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες των ταλαντούχων φωτογράφων στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @alessandracorveloni & @monetnicolebirths

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved