Tips για μαμάδες: 4 τρόποι να αξιοποιήσετε τις γόμες στην καθαριότητα

Απίστευτες χρήσεις που θα σας ξαφνιάσουν!

Tips για μαμάδες: 4 τρόποι να αξιοποιήσετε τις γόμες στην καθαριότητα

Σε ένα σπίτι με παιδιά, οι γόμες δεν λείπουν ποτέ. Για την ακρίβεια σίγουρα έχετε μαζέψει αρκετές σε συρτάρια και κασετίνες και ήρθε η ώρα να τις αξιοποιήσετε.

Κι όμως, οι γόμες μπορούν να φάνουν πολύ πιο χρήσιμες στη καθημερινότητά σας από όσο νομίζατε και να δώσουν λύσεις καθαριότητας που θα σας ξαφνιάσουν.

Καθαρίστε τους λεκέδες στου τοίχους

Με τα παιδιά στο σπίτι, οι λεκέδες στου τοίχους είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Δοκιμάστε να τους καθαρίσετε με μία γόμα και θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότεροι από αυτούς θα φύγουν με ευκολία

Καθαρίστε το πληκτρολόγιό σας

Τα λευκά πληκτρολόγια λερώνονται από τη συχνή χρήση πιο εύκολα από τα μαύρα ή τα γκρι. Καθαρίστε τα σημάδια και τις βρωμιές εύκολα και γρήγορα τρίβοντάς τα απαλά με μία γόμα.

Καθαρίστε τα λευκά δερμάτινα παπούτσια σας

Τα λευκά, δερμάτινα sneakers είναι ένα κλασικό παπούτσι και λίγο πολύ όλοι τα έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Με μία γόμα μπορείτε να τα καθαρίσετε πανεύκολα.

Καθαρίστε τους λεκέδες από στυλό ή μολύβι στα ρούχα

Εάν κατά λάθος λερώσετε το αγαπημένο σας μπλουζάκι ή παντελόνι με στυλό ή μολύβι, δοκιμάστε να το καθαρίσατε με μία γόμα. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο λεκές φεύγει πολύ εύκολα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved