Αυτή η μαμά βγάζει τις πιο αστείες οικογενειακές φωτογραφίες

Οι αναρτήσεις της έχουν ενθουσιάσει τους followers της.

Αυτή η μαμά βγάζει τις πιο αστείες οικογενειακές φωτογραφίες
instagram@Maya Vorderstrasse

Η Maya Vorderstrasse, είναι blogger και μητέρα τριών παιδιών. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μοιράζεται καθημερινές στιγμές με την οικογένειά της οι οποίες κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

Ο λόγος που τις κάνουν ιδιαίτερες είναι ο τρόπος που η Maya Vorderstrasse μας συστήνει την οικογένειά της. Είναι αστείες, έξυπνες, ευχάριστες και πέρα για πέρα αληθινές.

Σε αρκετές από αυτές πρωταγωνιστεί και ο σύζυγός της ο οποίος δείχνει να απολαμβάνει ιδιαίτερα τις στιγμές που καλείται να φωτογραφηθεί με την οικογένειά του.Δεν είναι τυχαίο ότι ο λογαριασμός της στο Instagram αριθμεί πάνω από 220.000 followers ενώ κάθε της νέα ανάρτηση συγκεντρώνει χιλιάδες likes.Το στοιχείο που χαρακτηρίζει τις φωτογραφίες της – εκτός από το χιούμορ- είναι η ευτυχία που αποτυπώνεται στα πρόσωπα της ίδιας, του συζύγου και των παιδιών της.

«Η ευτυχία είναι κάτι παραπάνω από το να νιώθει κανείς απλώς ευχαρίστηση και να αποφεύγει τον πόνο. Η ευτυχία έχει να κάνει με το να βιώνει κανείς εμπειρίες που έχουν νόημα και αξία, πράγμα που περιλαμβάνει τα όποια συναισθήματα θεωρεί κανείς κατάλληλα να έχει κάθε φορά. Τελικά, όλα τα συναισθήματα μπορεί να είναι θετικά σε ορισμένες συνθήκες και αρνητικά σε άλλες, άσχετα από το αν είναι ευχάριστα ή δυσάρεστα», έχει δηλώσει η καθηγήτρια Μάγια Ταμίρ του Τμήματος Ψυχολογίας του Εβραϊκού Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ.

Όλα αυτά που περιγράφονται παραπάνω, αποτυπώνονται στις οικογενειακές φωτογραφίες της Maya Vorderstrasse. Απολαύστε τις στη gallery που ακολουθεί.

Φωτογραφίες: Instagram@Maya Vorderstrasse

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved