Είσαι μαμά; Με αυτά τα σκίτσα σίγουρα θα ταυτιστείς (pics)

Χιουμοριστικά σκίτσα που περιγράφουν απλές καθημερινές στιγμές της μητρότητας.

Είσαι μαμά; Με αυτά τα σκίτσα σίγουρα θα ταυτιστείς (pics)

Ο ερχομός ενός παιδιού φέρνει πολλές αλλαγές στη ζωή και την καθημερινότητα κάθε γονιού. Η Helene είναι μία ταλαντούχα γραφίστρια και μαμά και όλες οι αλλαγές που βιώνει από τη γέννηση της κόρης της κι έπειτα, έχουν αποτελέσει για αυτήν πηγή έμπνευσης για απίθανες δημιουργίες.

Η Helene, γνωστή στα social media και ως @helenetheillustrator, εμπνέεται από απλές καθημερινές στιγμές και δημιουργεί υπέροχα σκίτσα που κάνουν κάθε μητέρα να ταυτιστεί. Κάποια είναι χιουμοριστικά και άλλα πιο τρυφερά, καθώς περιγράφουν τα συναισθήματα που νιώθει μία μαμά για το παιδί της, αλλά και το δυνατό μεταξύ τους δέσιμο.

Η γραφίστρια έχει μέχρι σήμερα πάνω από 70.000 followers στο Instagram και τα σκίτσα της έχουν κάνει ουκ ολίγες φορές το γύρο του διαδικτύου. Είναι απλά, περιγράφουν όμως με απόλυτα ρεαλιστικό τρόπο στιγμές που κάθε γονιός βιώνει στην καθημερινότητά του, όπως τις δυσκολίες του βραδινού ύπνου των παιδιών, τη συνεχή ενέργεια που απαιτείται, τη βόλτα με τα δέκα χιλιάδες διαφορετικά παιχνίδια και πράγματα και πολλές πολλές ακόμη.

Δείτε κάποια από τα αγαπημένα μας σκίτσα της Helene στην gallery που ακολουθεί. Σίγουρα θα ταυτιστείτε όπως κι εμείς.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @helenetheillustrator

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved