Έτσι θα καθαρίσετε αποτελεσματικά τη λεκάνη της τουαλέτας

Πώς θα κάνετε τη λεκάνη να λάμψει.

Έτσι θα καθαρίσετε αποτελεσματικά τη λεκάνη της τουαλέτας

Το μπάνιο συσσωρεύει πλήθος μικροβίων γι΄αυτό και πρέπει να καθαρίζεται σχολαστικά. Συνήθως δίνουμε περισσότερη προσοχή στο καπάκι και το πάνω μέρος της τουαλέτας και αποφεύγουμε το εσωτερικό της λεκάνης.

Μάλιστα αρκετά συχνά παρατηρούμε κιτρινίλα στη λεκάνη που σημαίνει ότι έχει συσσωρευτεί πουρί. Αν αντιμετωπίζετε κι εσείς αντίστοιχο πρόβλημα, υπάρχει τρόπος να απαλλαγείτε από την κιτρινίλα χωρίς να ταλαιπωρηθείτε.

Μαγειρική σόδα με χλωρίνη

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, από τους πλέον αποτελεσματικούς τρόπους καθαρισμού είναι η μαγειρική σόδα σε συνδυασμό με την χλωρίνη.Ρίχνετε λίγο χαρτί στην τουαλέτα ( ναι, καλά διαβάσατε) και ένα με δύο φακελάκια μαγειρική σόδα.Στη συνέχεια περιχύνετε τη λεκάνη με χλωρίνη και αφήνετε τα υλικά να δράσουν για τουλάχιστον μισή ώρα.



Μαγειρική σόδα με ξίδι

Αν δεν καθαρίσει με την πρώτη προσπάθεια, μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία ή να δοκιμάσετε έναν άλλο συνδυασμό υλικών: μαγειρική σόδα με ξίδι.
Φτιάχνετε το μείγμα και το απλώνετε στη λεκάνη. Το αφήνετε για όλο το βράδυ, και την επόμενη τρίβετε με μια βούρτσα ή ένα σκληρό σφουγγάρι τη λεκάνη και ξεπλένετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved