Το boho σπίτι αυτής της μαμάς θα το λατρέψετε (pics)

Είστε λάτρεις του boho; Δείτε πώς διακόσμησε αυτή η μαμά το σπίτι της και πάρτε ιδέες.

Το boho σπίτι αυτής της μαμάς θα το λατρέψετε (pics)

Η Emily είναι μία νέα μητέρα που μένει με την οικογένειά της στη Νότια Ουαλία. Πάθος της, το interior design και οι boho λεπτομέρειες, τόσο στο ντύσιμό της, όσο και στη διακόσμηση.

Το κάθε δωμάτιο του σπιτιού της είναι διακοσμημένο με γούστο και άποψη, ενώ ιδιαίτερη προσοχή έχει δώσει στις λεπτομέρειες. Τα χρώματα που κυριαρχούν στους κοινόχρηστους χώρους αλλά και στα υπνοδωμάτια είναι το λευκό και το καφέ. Όσο για το βρεφικό δωμάτιο, η διακόσμηση είναι mimal με boho λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Η Emily, γνωστή στα social media ως @the_boho_door_at24, ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες με διάφορες γωνιές του σπιτιού της, δίνοντας έτσι ιδέες διακόσμησης και σε άλλους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Στο προφίλ της μπορούμε να δούμε υπέροχους συνδυασμούς χρωμάτων και μοτίβων, ενδιαφέροντα και πρωτότυπα διακοσμητικά αλλά και τρόπους να αξιοποιήσουμε το κάθε τετραγωνικό μέτρο ενός μικρού δωματιού, έχοντας πάντα ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Εάν κι εσείς είστε λάτρης του boho style, δεν έχετε παρά να ρίξετε μία ματιά στις προτάσεις της Emily στην gallery που ακολουθεί και να πάρετε ιδέες.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @the_boho_door_at24

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved