Έξυπνα tips για να ξεστολίσετε γρήγορα το σπίτι (vid)

Αποχαιρετήσαμε τις γιορτές και ήρθε η στιγμή να ξεστολίσουμε το σπίτι.

Έξυπνα tips για να ξεστολίσετε γρήγορα το σπίτι (vid)

Όσο ευχάριστη είναι η διαδικασία του στολισμού του σπιτιού για τις γιορτές, τόσο αγγαρεία είναι το ξεστόλισμα.

Και για ακόμα μια χρονιά, αυτή η στιγμή έφτασε. Συνήθως μετά του Αι - Γιαννιού, ξεκινά το μάζεμα των στολιδιών και του χριστουγεννιάτικου δέντρου.Παρότι δεν ενθουσιάζεστε με την ιδέα, είναι κάτι που δεν μπορείτε να αποφύγετε γι΄αυτό φροντίστε να το κάνετε όταν έχετε ελεύθερο χρόνο για να ξεμπερδεύετε.

Τώρα λοιπόν που έρχεται Σαββατοκύριακο προμηθευτείτε μεγάλες κούτες και με τη βοήθεια των υπόλοιπων μελών της οικογένειας αρχίστε το ξεστόλισμα. Για να γίνει εύκολα και γρήγορα χρειάζεται σωστή οργάνωση. Για παράδειγμα, μην «κατεβάσετε» όλα τα στολίδια μαζί χωρίς να τα τακτοποιείτε. Κάντε επίσης ένα ξεκαθάρισμα σε όσα δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά ή όσα έχουν φθαρεί.

Τα φωτάκια, αποθηκεύστε τα αφού πρώτα τα έχετε ξεμπλέξει. Επίσης μην ξεχάσετε να βάλετε αυτοκόλλητα ώστε να ξέρετε τι υπάρχει σε κάθε κούτα γιατί είναι σίγουρο ότι δεν θα θυμάστε όταν έρθει η ώρα να ξαναστολίσετε.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πώς μπορεί το ξεστόλισμα να γίνει σχετικά εύκολα και πώς να αποθηκεύσετε τα στολίδια.© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved