Tips για μαμάδες: Με αυτούς τους τρόπους θα μοσχομυρίζει το σπίτι σας

Κάθε σπίτι έχει ένα μοναδικό άρωμα.

Tips  για μαμάδες: Με αυτούς τους τρόπους θα μοσχομυρίζει το σπίτι σας

Παρότι δεν είναι εφικτό ο χώρος σας να αποπνέει έναν αέρα φρεσκάδας και καθαριότητας όλη την ώρα, ειδικά όταν είστε όλοι στο σπίτι με ή χωρίς κατοικίδια, υπάρχουν τρόποι να απομακρύνετε τις δυσάρεστες οσμές.

Ποιοι είναι αυτοί:

Απομακρύνετε τα σκουπίδια

Παρατηρήσατε μια παρατεταμένη μυρωδιά στην κουζίνα σας; Εάν ναι, ελέγξτε το νεροχύτη και τον κάδο απορριμάτων. Για να απαλλαγείτε από τις οσμές, πλύντε τον κάδο με απορρυπαντικό με άρωμα λεμονιού ή τρίψτε τον με λεμονόκουπες.

Σιγοβράστε βότανα και φρούτα

Σιγοβράστε νερό σε μια μικρή κατσαρόλα και προσθέστε φέτες εσπεριδοειδών και βότανα, όπως λεβάντα ή μέντα. Το άρωμά τους διαχέεται στο χώρο αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας.

Αρωματικά κεριά

Τα κεριά είναι από τους πιο απλούς τρόπους για να μοσχομυρίσει το σπίτι σας. Επιλέξτε κεριά αρωματικά με διακριτικό και όχι βαρύ άρωμα.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε με ποιους ακόμα τρόπους μπορείτε να απομακρύνετε τις δυσάρεστες οσμές από τους πολυσύχναστους χώρους του σπιτιού, όπως είναι το καθιστικό και η κουζίνα.



Μη ξεχνάτε φυσικά να αερίζετε συχνά το σπίτι σας. Ο καθαρός αέρας είναι ο καλύτερος τρόπος να μυρίσει το σπίτι σας …φρεσκάδα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved