«1 for All»: To μυστικό που υπόσχεται να κάνει εύκολη και ασφαλή την καθημερινότητά κάθε μαμάς!

Την ημέρα που πληροφορήθηκα πως, δεδομένων των συνθηκών, τα σχολεία θα χρειαστεί να κλείσουν, ομολογώ πως ένιωσα ένα βαρύ φορτίο να ακουμπάει τις πλάτες μου.

«1 for All»: To μυστικό που υπόσχεται να κάνει εύκολη και ασφαλή την καθημερινότητά κάθε μαμάς!

Από τη μία χαιρόμουν που το επόμενο διάστημα θα μπορούσα να απολαύσω την παρουσία των παιδιών μου στο σπίτι, από την άλλη όμως, σκεφτόμουν πόσο δύσκολο θα είναι να κρατήσω το σπίτι καθαρό, με τα δύο από τα τέσσερα μέλη της οικογένειας να κυκλοφορούν σαν «σίφουνες» από δωμάτιο σε δωμάτιο. Αυτό που με άγχωνε περισσότερο, δεν ήταν η ακαταστασία, ούτε πως θα χρειαζόταν να τρέχω νυχθημερόν στο κατόπι τους μαζεύοντας τον... αμάζευτο, αλλά το γεγονός πως με δύο μικρά παιδιά στον ίδιο χώρο, χρειάζεται να έχεις υπερδυνάμεις για να παραμείνει κάθε επιφάνεια καθαρή και ασφαλής από μικρόβια.

Το ιδανικό θα ήταν να περιορίσω τη δραστηριότητα των παιδιών σε κάποια συγκεκριμένα δωμάτια, όμως σύντομα άλλαξα γνώμη καθώς αυτό το σενάριο μου φαινόταν υπερβολικά αυστηρό για τον τρόπο που έχω επιλέξει να τα μεγαλώνω. Και κάπου εκεί, προέκυψε το εξής ερώτημα, το οποίο ήταν και η ουσία του «γρίφου»: Πώς θα καταφέρω να καθαρίζω κάθε επιφάνεια στον λιγότερο δυνατό χρόνο; Γιατί στην πραγματικότητα, αυτό ήταν το ζητούμενο. Δεν με απασχολούσε εάν θα φέρουν τα πάνω-κάτω στο σπίτι, όπως κάνουν συνήθως, αλλά να είμαι σε θέση να τους παρέχω ένα ασφαλές περιβάλλον για να παίζουν απρόσκοπτα, όσο εγώ θα είμαι απόλυτα σίγουρη πως το πεδίο... μάχης είναι καθαρό από «αόρατους» εισβολείς, όπως τους ιούς και τα βακτήρια.

Ένας αποτελεσματικός «σύμμαχος» στα ράφια του σούπερ μάρκετ

Όσο σκεφτόμουν την πρόκληση που με περίμενε και βόλταρα στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ κάνοντας τα ψώνια της εβδομάδας, το βλέμμα μου «έτρεχε» πάνω στα ράφια και ως διά μαγείας, σταμάτησε τελικά στο κατάλληλο σημείο. Εκεί που βρισκόταν ο νέος μου «σύμμαχος», δηλαδή το απολυμαντικό σπρέι Klinex Aerosol 1 for All χωρίς προσθήκη χλωρίου! Καθώς το έβαζα στο καρότσι μου, ήξερα πως είχα πλέον ό,τι χρειάζομαι στη «φαρέτρα» μου, για να βγω νικήτρια από την καθημερινή «μάχη» με τους ιούς και τα βακτήρια, προσφέροντας συγχρόνως στα μικρά μου ένα καθαρό και μυρωδάτο περιβάλλον για να παίζουν με ασφάλεια. Αυτό που με έπεισε να το προσθέσω στις αγορές μου δίχως δεύτερη σκέψη, ήταν το γεγονός πως η υπάλληλος του σούπερ μάρκετ με ενημέρωσε πως δεν χρειάζεται σφουγγάρι ή πανί για να το εφαρμόσω, αλλά αρκεί μόνο ένα ψέκασμα.



1 for All και πες «αντίο» στα μικρόβια με μία κίνηση

Μισή ώρα αργότερα και ενώ βρισκόμουν ήδη στην εξώπορτα του σπιτιού, έθεσα σε εφαρμογή το σχέδιο «1 for All», θέλοντας να τεστάρω την αγορά μου. Έβγαλα τα παπούτσια μου στο χαλάκι και ψέκασα με το σπρέι τις σόλες. Μπορεί η ανθρώπινη όραση να μην διακρίνει κάτι τόσο μικρό όπως οι μικροοργανισμοί, όμως σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που αναγράφονται στη συσκευασία του σπρέι, αυτή η κίνηση ήταν αρκετή για να εξουδετερώσω το 99,9% των ιών και των βακτηρίων. Αυτό που δεν περίμενα βέβαια, ήταν πως από εκείνη τη στιγμή και μετά, η καθημερινότητά μου, αλλά και όλης της οικογένειας, θα άλλαζε προς το καλύτερο.

Αυτό δεν οφείλεται μόνο στη σιγουριά που μας παρέχει το συγκεκριμένο σπρέι, αλλά στο ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε κάθε επιφάνεια, μαλακή ή σκληρή. Με αυτό ψεκάζουμε τον κάδο των απορριμμάτων όταν αφαιρούμε τη σακούλα, τους καναπέδες, τα ριχτάρια, το κρεβατάκι του σκύλου, τα πόμολα, τους διακόπτες, ακόμη και τα παπλώματα των παιδιών. Μάλιστα, έχουμε αποκτήσει και τα δύο αρώματα που διαθέτει, cotton και λουλούδια, για να δίνουμε στην κάθε ημέρα μία διαφορετική αίσθηση! Με αυτόν τον τρόπο, είμαι σίγουρη πως τα παιδιά μου απολαμβάνουν ένα ασφαλές περιβάλλον και εγώ γλιτώνω μπόλικο χρόνο από την καθαριότητα του σπιτιού, τον οποίο μπορώ να τον επενδύσω σε εκείνα!

klinex 10.12 2

Εάν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να ανακαλύψεις το «μυστικό» που θα παρέχει μία πιο άνετη και ασφαλή καθημερινότητα σε όλη την οικογένεια, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επισκεφθείς το πλησιέστερο σούπερ μάρκετ και να αποκτήσεις το καινοτόμο απολυμαντικό σπρέι Klinex Aerosol 1 for All! Με μία μόνο κίνηση θα πεις «αντίο» στους ιούς και τα βακτήρια, απολυμαίνοντας εύκολα και γρήγορα κάθε αντικείμενο και επιφάνεια που υπάρχει στο σπίτι σου.

Μάθε περισσότερα εδώ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved